KAR YAĞIŞI BEKLENMİYOR

YAŞAM 19.12.2021 - 13:03, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

KAR YAĞIŞI BEKLENMİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; Tekirdağ'da özellikle gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak.
TEKİRDAĞ'DA HAFTA BOYUNCA KAR BEKLENMEZKEN, SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; Tekirdağ'da özellikle gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak. HAFTA BOYUNCA GECELERİ SOĞUK HAVA BEKLENİYOR Meteoroloji'den paylaşılan verilere göre önümüzdeki hafta boyunca Tekirdağ, hava sıcaklığının gündüz saatlerinde 4-7 derece civarında olması beklenirken, gece ve sabah saatlerinde ise bazı ilçelerde sıfırın altında -2, -4 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.   KAR YAĞIŞI BEKLENMİYOR Tekirdağ'da hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca kar yağışı beklenmezken, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.   PAZAR GÜNÜ KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI:  Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına(40 - 70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. SÜLEYMANPAŞA'DA DAHA ILIMAN BİR HAVA BEKLENİYOR Süleymanpaşa'da pazartesi yer yer yağış beklenirken, hafta boyunca gece ve sabah saatlerinde serin bir hava bekleniyor.   MALKARA, HAYRABOLU, SARAY'DA GECE SIFIRIN ALTINA DÜŞÜYOR Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde önümüzdeki hafta boyunca gündüz 4-7 derece arasında bir hava sıcaklığı beklenirken, gece ve sabah saatlerinde ise hava sıcaklıklarının sıfırın altında seyretmesi bekleniyor.   ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR 20 Aralık Pazartesi günü Çorlu ve Çerkezköy'de karla karışık yağmur beklenirken, önümüzdeki hafta içerisinde sabah ve gece saatlerinde -2, -4 derecelere kadar düşmesi bekleniyor. SICAKLIK FARKINDAN DOLAYI HASTALIKLARA DİKKAT Öte yandan uzmanlar tarafından yapılan uyarıda, hava sıcaklıklarda yaşanan ani yükseliş ve azalışlar nedeniyle vatandaşı hastalıklara uyardı. Hava sıcaklıklarındaki değişimler ve esen rüzgâr nedeniyle başta soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlar olmak üzere birçok hastalığa neden olduğu belirtiliyor. Özellikle son günlerde yaşadığımız salgın hastalıklara karşı vücut direncine dikkat edilmesi, ani sıcaklık değişimlerine karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; Tekirdağ'da özellikle gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak.

TEKİRDAĞ'DA HAFTA BOYUNCA KAR BEKLENMEZKEN, SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; Tekirdağ'da özellikle gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak.

HAFTA BOYUNCA GECELERİ SOĞUK HAVA BEKLENİYOR
Meteoroloji'den paylaşılan verilere göre önümüzdeki hafta boyunca Tekirdağ, hava sıcaklığının gündüz saatlerinde 4-7 derece civarında olması beklenirken, gece ve sabah saatlerinde ise bazı ilçelerde sıfırın altında -2, -4 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.

 

KAR YAĞIŞI BEKLENMİYOR
Tekirdağ'da hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca kar yağışı beklenmezken, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

 

PAZAR GÜNÜ KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: 
Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına(40 - 70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.


SÜLEYMANPAŞA'DA DAHA ILIMAN BİR HAVA BEKLENİYOR
Süleymanpaşa'da pazartesi yer yer yağış beklenirken, hafta boyunca gece ve sabah saatlerinde serin bir hava bekleniyor.

 

MALKARA, HAYRABOLU, SARAY'DA GECE SIFIRIN ALTINA DÜŞÜYOR
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde önümüzdeki hafta boyunca gündüz 4-7 derece arasında bir hava sıcaklığı beklenirken, gece ve sabah saatlerinde ise hava sıcaklıklarının sıfırın altında seyretmesi bekleniyor.

 

ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR
20 Aralık Pazartesi günü Çorlu ve Çerkezköy'de karla karışık yağmur beklenirken, önümüzdeki hafta içerisinde sabah ve gece saatlerinde -2, -4 derecelere kadar düşmesi bekleniyor.


SICAKLIK FARKINDAN DOLAYI HASTALIKLARA DİKKAT
Öte yandan uzmanlar tarafından yapılan uyarıda, hava sıcaklıklarda yaşanan ani yükseliş ve azalışlar nedeniyle vatandaşı hastalıklara uyardı. Hava sıcaklıklarındaki değişimler ve esen rüzgâr nedeniyle başta soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlar olmak üzere birçok hastalığa neden olduğu belirtiliyor.

Özellikle son günlerde yaşadığımız salgın hastalıklara karşı vücut direncine dikkat edilmesi, ani sıcaklık değişimlerine karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.