Kuaförlere salgın denetimi

SÜLEYMANPAŞA 10.03.2021 - 18:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Kuaförlere salgın denetimi

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgını ile mücadele ile ilgili İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda Türkiye çapında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetleme çalışmaları kapsamında, berberler, kuaförler, güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar ve masaj salonlarını denetledi. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’nın da nezaret ettiği denetimlerde, kolluk kuvvetleri ve ilgili ilçe müdürlüklerine bağlı ekiplerle birlikte, kuaför ve güzellik merkezlerinde hijyen kuralları uygulanıp uygulanmadığını kontrol etti. Tekirdağ’ın Korona virüsü haftalık vaka artışına göre en riskli iller arasına dahil olmasıyla birlikte sıklaştırılan denetimlerde, alınması zorunlu olan salgın tedbirleri denetlenirken, ekipler esnafa ve işletmelere bilgilendirmede bulundu. Özellikle kişisel bakım hizmeti veren işletmelerde hijyen kurallarının önemine vurgu yapılırken, vatandaşlara da maske kullanımı, sosyal mesafe ve HES Kodu uygulamasına riayet edilmesi uyarısında bulunuldu.

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgını ile mücadele ile ilgili İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda Türkiye çapında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetleme çalışmaları kapsamında, berberler, kuaförler, güzellik merkezleri, hamamlar, saunalar ve masaj salonlarını denetledi.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’nın da nezaret ettiği denetimlerde, kolluk kuvvetleri ve ilgili ilçe müdürlüklerine bağlı ekiplerle birlikte, kuaför ve güzellik merkezlerinde hijyen kuralları uygulanıp uygulanmadığını kontrol etti.

Tekirdağ’ın Korona virüsü haftalık vaka artışına göre en riskli iller arasına dahil olmasıyla birlikte sıklaştırılan denetimlerde, alınması zorunlu olan salgın tedbirleri denetlenirken, ekipler esnafa ve işletmelere bilgilendirmede bulundu. Özellikle kişisel bakım hizmeti veren işletmelerde hijyen kurallarının önemine vurgu yapılırken, vatandaşlara da maske kullanımı, sosyal mesafe ve HES Kodu uygulamasına riayet edilmesi uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.