MALKARA KENT KONSEYİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

MALKARA 24.02.2021 - 22:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

MALKARA KENT KONSEYİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Malkara Kent Konseyi tarafından başlatılan Mama Desteği kampanyasında toplanılan köpek mamaları kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının bulunduğu noktalara bırakılarak  sokakta yaşayan can dostlarımızın yaşam mücadelesine destek olunuyor. Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay; "Malkara Kent Konseyi olarak başlattığımız Mama Desteği kampanyasından topladığımız mamalarımızı sokakta yaşayan canlarımızın bulunduğu noktalara bıraktık. Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmak mümkün. Biz düzenli olarak sokaktaki canlılarımızın besleme ve bakımlarını yapmaya çalışıyoruz. Bugünlerde yaşanan soğuk havalarda aç ve susuz kalmamaları için vatandaşlarımızın da hassasiyet göstermelerini istiyoruz.” diyerek düşüncelerini belirtti.
Malkara Kent Konseyi tarafından başlatılan Mama Desteği kampanyasında toplanılan köpek mamaları kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının bulunduğu noktalara bırakılarak  sokakta yaşayan can dostlarımızın yaşam mücadelesine destek olunuyor.

Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay; "Malkara Kent Konseyi olarak başlattığımız Mama Desteği kampanyasından topladığımız mamalarımızı sokakta yaşayan canlarımızın bulunduğu noktalara bıraktık. Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmak mümkün. Biz düzenli olarak sokaktaki canlılarımızın besleme ve bakımlarını yapmaya çalışıyoruz. Bugünlerde yaşanan soğuk havalarda aç ve susuz kalmamaları için vatandaşlarımızın da hassasiyet göstermelerini istiyoruz.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.