‘MAZOT VE GÜBRE DESTEKLEMELERİ ASKIDA’

MALKARA 29.01.2021 - 21:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

‘MAZOT VE GÜBRE DESTEKLEMELERİ ASKIDA’

Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 Yılı Mazot ve Gübre Destekleme Ödemeleri üretici detayları ile askıya çıkarıldı.
Malkara Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk, mazot ve gübre destekleme ödemelerine ilişkin listelerin geldiğini ve bu listenin muhtarlık binasında askıda olduğunu duyurdu. Muhtar Öztürk yapmış olduğu açıklamasında: “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için muhtarlık binamıza gelip listeyi ve ödemeleri kontrol etmelerini önemle rica ediyorum” dedi. 21 Ocak 2021’de askıya çıkarılan 2020 Yılı Mazot ve Gübre Destekleme Ödemeleri askı icmali 2 Şubat 2021 Salı günü saat 17’.00’ye kadar askıda kalacak. SON İTİRAZ TARİHİ 8 ŞUBAT Muhtar Öztürk konuyla ilgili itiraz hakkını kullanmak isteyen vatandaşlara son itiraz tarihinin 08.02.2021 olduğunu belirtti.
Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 Yılı Mazot ve Gübre Destekleme Ödemeleri üretici detayları ile askıya çıkarıldı.

Malkara Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk, mazot ve gübre destekleme ödemelerine ilişkin listelerin geldiğini ve bu listenin muhtarlık binasında askıda olduğunu duyurdu.

Muhtar Öztürk yapmış olduğu açıklamasında: “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için muhtarlık binamıza gelip listeyi ve ödemeleri kontrol etmelerini önemle rica ediyorum” dedi.

21 Ocak 2021’de askıya çıkarılan 2020 Yılı Mazot ve Gübre Destekleme Ödemeleri askı icmali 2 Şubat 2021 Salı günü saat 17’.00’ye kadar askıda kalacak.

SON İTİRAZ TARİHİ 8 ŞUBAT

Muhtar Öztürk konuyla ilgili itiraz hakkını kullanmak isteyen vatandaşlara son itiraz tarihinin 08.02.2021 olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.