Meclis Başkanı Şentop canlı yayında Başkan Yüksel’in konuğu oldu

SÜLEYMANPAŞA 16.05.2021 - 13:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Meclis Başkanı Şentop canlı yayında Başkan Yüksel’in konuğu oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Süleymanpaşa TV'den canlı yayınlanan Bayram Özel programına katıldı. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl şehre kazandırılan ve Trakya'nın her yerinden ziyaretçi akınına uğrayan Rumeli İskelesi'nde gerçekleştirilen yayında, Başkan Yüksel’in sorularını yanıtlayan Şentop; doğup büyüdüğü Tekirdağ’ın kendisi için ne kadar önemli olduğundan, eğitim hayatına, siyasi kariyerinden aile yaşamına kadar birçok soruya yanıt verdi. Süleymanpaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan program büyük ilgi görürken, vatandaşlar yüzlerce beğeni ve yorum göndererek memnuniyetlerini dile getirdiler. Yüksel, programın sonunda Şentop’a Tekirdağ’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Süleymanpaşa TV'den canlı yayınlanan Bayram Özel programına katıldı.


Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl şehre kazandırılan ve Trakya'nın her yerinden ziyaretçi akınına uğrayan Rumeli İskelesi'nde gerçekleştirilen yayında, Başkan Yüksel’in sorularını yanıtlayan Şentop; doğup büyüdüğü Tekirdağ’ın kendisi için ne kadar önemli olduğundan, eğitim hayatına, siyasi kariyerinden aile yaşamına kadar birçok soruya yanıt verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan program büyük ilgi görürken, vatandaşlar yüzlerce beğeni ve yorum göndererek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yüksel, programın sonunda Şentop’a Tekirdağ’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.