Meclisten Esnafa Destek Kararı Çıktı.

SÜLEYMANPAŞA 11.05.2021 - 00:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Meclisten Esnafa Destek Kararı Çıktı.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplandı ve Kapalı Olan Esnafa Destek Kararı Çıktı. Yapılan Olağanüstü Toplantıda Alınan Karar Gereği Pandemi Döneminde Kapalı Olan Kahve -Kıraathane ve İnternet Kafe Sahibi İşletmecilere 1.000'er TL Destek Verilmesi Kararlaştırıldı. Edindiğimiz Bilgilere Göre Yapılacak Olan Destekler Kahveciler Odasına Yapılacak Başvurular Sonrasında, Desteklerin İşletme Sahiplerine Ödeneceği bilgisine ulaşıldı. Kapalı Olan Kıraathane- Kahvehane ve İnternet Kafe İşletmeleri Arasında Ayrım Yapılmayacağı ve Süleymanpaşa'da ki Tüm Kapalı Olan Kahve - Kıraathane ve İnternet Kafe Sahiplerine Yapılacağı Belirtildi. Yapılan Olağanüstü Meclisten, Pandemi Döneminde Kapalı Olan Esnafa Destek Kararı Oybirliği İle Çıktı.
Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağan Üstü Toplandı ve Kapalı Olan Esnafa Destek Kararı Çıktı.
Yapılan Olağanüstü Toplantıda Alınan Karar Gereği Pandemi Döneminde Kapalı Olan Kahve -Kıraathane ve İnternet Kafe Sahibi İşletmecilere 1.000'er TL Destek Verilmesi Kararlaştırıldı.
Edindiğimiz Bilgilere Göre Yapılacak Olan Destekler Kahveciler Odasına Yapılacak Başvurular Sonrasında, Desteklerin İşletme Sahiplerine Ödeneceği bilgisine ulaşıldı.
Kapalı Olan Kıraathane- Kahvehane ve İnternet Kafe İşletmeleri Arasında Ayrım Yapılmayacağı ve Süleymanpaşa'da ki Tüm Kapalı Olan Kahve - Kıraathane ve İnternet Kafe Sahiplerine Yapılacağı Belirtildi.
Yapılan Olağanüstü Meclisten, Pandemi Döneminde Kapalı Olan Esnafa Destek Kararı Oybirliği İle Çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.