MEMLEKET PARTİSİ İKTİDAR OLMAYA GELİYOR

SİYASET 02.06.2021 - 21:10, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

MEMLEKET PARTİSİ İKTİDAR OLMAYA GELİYOR

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin veyönetim kurulu üyeleri basın mensuplarının karşısına çıktı.
17 Mayıs 2021 tarihinde Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi’nin Tekirdağ Kurucu İl Başkanı olarak atanan Bora Küçükçetin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partisinin il binasında basın mensuplarının karşısına çıktı. Yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan Başkan Küçükçetin, partilerine gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı da vatandaşlara teşekkür etti. Küçükçetin, “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben ve ekip arkadaşlarım, bugünden itibaren daha sıkı bir şekilde birbirine kenetlenerek çalışmalarımıza başlayacağız. Sizlere de bugün katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Gelecek günlerde daha farklı organizasyonlar ile sizlerle bir araya geleceğiz ve tüm basın mensuplarımızı kucaklayacağız.” ifadelerini kullandı.   GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ” ”Bizler bugün bir yola çıktık Muharrem İnce liderimize güvendiğimiz için, kendisinin siyasette tertemiz bir geçmişi olduğu için ve tamamen Türkiye’nin aydınlık yarınlara ulaşmasında niyet ve azmi olduğu için bizlerde kendisine destek veriyoruz” diyerek konuşmasına başlayan İl Başkanı Küçükçetin sözlerine şöyle devam etti; ” Artık bir lider hareketi değil, toplumsal bir harekete dönüştü. Güçlenerek devam eden bir yapımız var. Şuan da 40’tan fazla ilde örgütlenme çalışmalarımız tamamlandı. 18 Ekim 2021 tarihinde ilk büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Tekirdağ, Edirne ve birçok ilimiz hazır. Güçlü bir şekilde geliyoruz. Tekirdağ da alışıla gelmiş siyasetin dışında samimi ve güleryüzlü siyaset yapacağız. ” ”ALTERNATİF OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ” Muharrem İnce’nin izinden gideceklerinin altını çizen Küçükçetin; ” Onun politikalarını ve partimizin politikalarını savunacağız ve devam ettireceğiz. Türk insanı hangi partide olursa olsun, hangi partiye oy veriyor olursa olsun artık ciddi bir alternatif arayışı var. Bizde alternatif olma yolunda hızla ilerliyoruz. Tıkanan Türk siyasetinde iktidarı ile muhalefeti ile Türkiye’nin önünü tıkayan siyasi partiler haricinde yeni bir parti Memleket partisi var. Başaracağız, başaracağız, başaracağız ” ifadelerine yer verdi. MUHARREM İNCE TEKİRDAĞ’A GELECEK Yakın zamanda Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı açılışının yapılacağını aktaran Küçükçetin; ”Genel Başkanımız Muharrem İnce il binamızın açılışına katılacak ve Tekirdağlılar ile buluşacak” dedi. Küçükçetin, konuşmasının sonunda yönetim kurulu üyelerini basın mensuplarına tanıttı. Bora KÜÇÜKÇETİN / Memleket Partisi Tekirdağ Kurucu İl Başkanı 1. Aslıhan ÇÖMLEKÇİ 2. Cansu YAZICI 3. Fatma GÜZEL 4. Gaye ÇOLAKOĞLU 5. Gülay ALBAYRAK 6. Sedef NALÇAÇIOĞLU 7. İlmiye TERZİ 8. Ayhan DURAN 9. Cengiz BALCI 10. İsmail YILMAZ 11. Ceyhun ERDOĞAN 12. Çetin YAPICIER 13. Hasan ÖZTÜRK 14. Ekrem CAN 15. Harun YILMAZ 16. İlhan GÜZELGÜN 17. Mesut ORTA 18. Metin DEMİRTAŞ 19. Nurullah ELİGÜZEL 20. Ali KULUPTAKAN 21. Sermet GÜLCİVAN 22. Tamer GÜVEN 23. Tolga HIZLI 24. Sadi ERDURAN
Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin veyönetim kurulu üyeleri basın mensuplarının karşısına çıktı.

17 Mayıs 2021 tarihinde Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi’nin Tekirdağ Kurucu İl Başkanı olarak atanan Bora Küçükçetin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partisinin il binasında basın mensuplarının karşısına çıktı. Yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan Başkan Küçükçetin, partilerine gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı da vatandaşlara teşekkür etti. Küçükçetin, “Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben ve ekip arkadaşlarım, bugünden itibaren daha sıkı bir şekilde birbirine kenetlenerek çalışmalarımıza başlayacağız. Sizlere de bugün katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Gelecek günlerde daha farklı organizasyonlar ile sizlerle bir araya geleceğiz ve tüm basın mensuplarımızı kucaklayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ”

”Bizler bugün bir yola çıktık Muharrem İnce liderimize güvendiğimiz için, kendisinin siyasette tertemiz bir geçmişi olduğu için ve tamamen Türkiye’nin aydınlık yarınlara ulaşmasında niyet ve azmi olduğu için bizlerde kendisine destek veriyoruz” diyerek konuşmasına başlayan İl Başkanı Küçükçetin sözlerine şöyle devam etti; ” Artık bir lider hareketi değil, toplumsal bir harekete dönüştü. Güçlenerek devam eden bir yapımız var. Şuan da 40’tan fazla ilde örgütlenme çalışmalarımız tamamlandı. 18 Ekim 2021 tarihinde ilk büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Tekirdağ, Edirne ve birçok ilimiz hazır. Güçlü bir şekilde geliyoruz. Tekirdağ da alışıla gelmiş siyasetin dışında samimi ve güleryüzlü siyaset yapacağız. ”

”ALTERNATİF OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”

Muharrem İnce’nin izinden gideceklerinin altını çizen Küçükçetin; ” Onun politikalarını ve partimizin politikalarını savunacağız ve devam ettireceğiz. Türk insanı hangi partide olursa olsun, hangi partiye oy veriyor olursa olsun artık ciddi bir alternatif arayışı var. Bizde alternatif olma yolunda hızla ilerliyoruz. Tıkanan Türk siyasetinde iktidarı ile muhalefeti ile Türkiye’nin önünü tıkayan siyasi partiler haricinde yeni bir parti Memleket partisi var. Başaracağız, başaracağız, başaracağız ” ifadelerine yer verdi.

MUHARREM İNCE TEKİRDAĞ’A GELECEK

Yakın zamanda Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı açılışının yapılacağını aktaran Küçükçetin; ”Genel Başkanımız Muharrem İnce il binamızın açılışına katılacak ve Tekirdağlılar ile buluşacak” dedi.

Küçükçetin, konuşmasının sonunda yönetim kurulu üyelerini basın mensuplarına tanıttı.

Bora KÜÇÜKÇETİN / Memleket Partisi Tekirdağ Kurucu İl Başkanı

1. Aslıhan ÇÖMLEKÇİ 2. Cansu YAZICI 3. Fatma GÜZEL 4. Gaye ÇOLAKOĞLU 5. Gülay ALBAYRAK 6. Sedef NALÇAÇIOĞLU 7. İlmiye TERZİ 8. Ayhan DURAN 9. Cengiz BALCI 10. İsmail YILMAZ 11. Ceyhun ERDOĞAN 12. Çetin YAPICIER 13. Hasan ÖZTÜRK 14. Ekrem CAN 15. Harun YILMAZ 16. İlhan GÜZELGÜN 17. Mesut ORTA 18. Metin DEMİRTAŞ 19. Nurullah ELİGÜZEL 20. Ali KULUPTAKAN 21. Sermet GÜLCİVAN 22. Tamer GÜVEN 23. Tolga HIZLI 24. Sadi ERDURAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.