MEMLEKET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL KONGRESİNİ YAPTI

SİYASET 01.08.2021 - 21:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

MEMLEKET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL KONGRESİNİ YAPTI

KONGREYE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ
Memleket Partisi Tekirdağ İl Kongresi Süleymanpaşa ilçesi Yakamoz Cafe’de yapıldı.Delege ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul ilimiz için Ankara’dan sonra Tekirdağ’da kongre yapması ayrı bir önem taşıyor. Kısa sürede örgütlenmeyi tamamlayıp 7 ilçede kongrelerini bitiren başarılı Kurucu Başkan Bora Küçükçetin selamlama konuşmasında çıkan orman yangınlarına hükümetin aciziyetinden ve sınırlarımızın çok kolay geçilerek elini kolunu sallayarak gencecik insanların ülkemize ne amaçla geldiklerini bilemediklerine değindi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan heyeti oluştu.Blok olarak tek liste ile gidilen seçimlerde kurucu başkan Bora Küçükçetin’in başkanlığında oluşan yönetimde Taner Ağan, Yavuz Akgün, Gülay Albayrak Kaleş, Cengiz Balcı, Serpil Biçer, Ekrem Can, Gaye Çolakoğlu, Aslıhan Çömlekçi, Aziz Deniz, Nurullah Eligüzel, Sadi Erduran, Serdar Gelgeç, Sermet Gülcivan, Tolga Hızlı, Onur İnciroğlu, Ali Kuluptakan, Mesut Orta, Hasan Öztürk, Halil Bedri Selvi, Gökhan Sezer, Tunç Şenel, İlmiye Terzi, Çetin Yapıcıer ve Harun Yılmaz yer aldı.  
KONGREYE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Memleket Partisi Tekirdağ İl Kongresi Süleymanpaşa ilçesi Yakamoz Cafe’de yapıldı.Delege ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul ilimiz için Ankara’dan sonra Tekirdağ’da kongre yapması ayrı bir önem taşıyor. Kısa sürede örgütlenmeyi tamamlayıp 7 ilçede kongrelerini bitiren başarılı Kurucu Başkan Bora Küçükçetin selamlama konuşmasında çıkan orman yangınlarına hükümetin aciziyetinden ve sınırlarımızın çok kolay geçilerek elini kolunu sallayarak gencecik insanların ülkemize ne amaçla geldiklerini bilemediklerine değindi.

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan heyeti oluştu.Blok olarak tek liste ile gidilen seçimlerde kurucu başkan Bora Küçükçetin’in başkanlığında oluşan yönetimde Taner Ağan, Yavuz Akgün, Gülay Albayrak Kaleş, Cengiz Balcı, Serpil Biçer, Ekrem Can, Gaye Çolakoğlu, Aslıhan Çömlekçi, Aziz Deniz, Nurullah Eligüzel, Sadi Erduran, Serdar Gelgeç, Sermet Gülcivan, Tolga Hızlı, Onur İnciroğlu, Ali Kuluptakan, Mesut Orta, Hasan Öztürk, Halil Bedri Selvi, Gökhan Sezer, Tunç Şenel, İlmiye Terzi, Çetin Yapıcıer ve Harun Yılmaz yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.