Mestan Özcan'dan Atatürk Büstü Saldırısına Basın Açıklaması

SİYASET 28.03.2021 - 22:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14

Mestan Özcan'dan Atatürk Büstü Saldırısına Basın Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın, Marmaraereğlisi’nde Yaşanan Atatürk Büstü Saldırısına Dair Basın Bildirisi
Geçtiğimiz saatlerde Tekirdağ’ımızın Marmaraereğlisi ilçesindeki Nizamettin Demirören İlköğretim Okulu’nda yaşanan, Tekirdağ’dan Kars’a devletimizin ve milletimizin bütünlüğünü hedef alan, aziz milletimizin değerlerine ve hassasiyetine karşı yapılan saldırı, her birimizi derinden üzmüştür.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstüne yapılan spreyli saldırıyı, gerek şahsım gerekse AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı adına şiddetle kınıyorum. Cumhuriyetimizin banisi olan Atatürk’e karşı, devletimizin 100. yaşına yaklaştığımız bu günlerde dahi böylesi provakatif saldırıların olması milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan acınası bir harekettir. Unutulmamalıdır ki bizler, böylesi zamanlarda bir olmayı, birlik olmalı çok iyi başaran bir milletiz…   Bu saldırıyı gerçekleştiren veya gerçekleştirenlerin bir an evvel adalet önünde hesap vereceğinden şüphem yoktur. Jandarma ve Emniyet personelimizin en kısa sürede bu saldırganları yakalayacağından eminim. Şahsım ve İl Başkanlığımızdaki bütün arkadaşlarım da bu konunun en yakın takipçisidir.   Tekirdağ, milli değerleri ve hassasiyetleri olan bir şehirdir. Bu şehirden provokatörlere ekmek çıkmaz!

Bir açık hava ve anıt görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.