Mestan Özcan: “Ereğlimiz İçin İş Başındayız, Çalışmaya Devam Ediyoruz”

SİYASET 26.05.2021 - 19:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Mestan Özcan: “Ereğlimiz İçin İş Başındayız, Çalışmaya Devam Ediyoruz”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Yöneticileri ve Marmaraereğlisi İlçe Yöneticileriyle birlikte Marmaraereğlisi’inde pek çok noktaya ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak; İl Başkanı Mestan Özcan, İl Teşkilat Başkanı Özkan Engin, İlçe Koordinatörleri, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen, Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Yöneticileri, geçmiş dönem Marmaraereğlisi İlçe yöneticileri ile bir araya geldiler. Foto 1  Bu ziyaretin ardından Mestan Özcan ve ekibi, göreve yeni başlayan Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir'e tebrik ziyaretinde bulundurlar. Foto 2 ve 3 Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Marmaraereğlisi sakinleri ve esnafı oldu. Burada vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyen İl Başkanı, Marmaraereğlisi için hâlihazırda devam eden pek çok yatırımın bulunduğunu ve bunlara ilerleyen süreçte yenilerinin ekleneceği müjdesini verdi.  Foto 4 ve 5 Mestan Özcan Marmaraereğlisi’nde son olarak, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte koordinasyon toplantısına katıldı. İl Başkanı toplantının ardından “Ereğlimiz için iş başındayız, çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.  

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Yöneticileri ve Marmaraereğlisi İlçe Yöneticileriyle birlikte Marmaraereğlisi’inde pek çok noktaya ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk olarak; İl Başkanı Mestan Özcan, İl Teşkilat Başkanı Özkan Engin, İlçe Koordinatörleri, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen, Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Yöneticileri, geçmiş dönem Marmaraereğlisi İlçe yöneticileri ile bir araya geldiler.
Foto 1 
Bu ziyaretin ardından Mestan Özcan ve ekibi, göreve yeni başlayan Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir'e tebrik ziyaretinde bulundurlar.
Foto 2 ve 3
Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Marmaraereğlisi sakinleri ve esnafı oldu. Burada vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyen İl Başkanı, Marmaraereğlisi için hâlihazırda devam eden pek çok yatırımın bulunduğunu ve bunlara ilerleyen süreçte yenilerinin ekleneceği müjdesini verdi. 
Foto 4 ve 5
Mestan Özcan Marmaraereğlisi’nde son olarak, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte koordinasyon toplantısına katıldı. İl Başkanı toplantının ardından “Ereğlimiz için iş başındayız, çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.