Mısra Öz, yoğun bakımdan çıktı

SAĞLIK 25.04.2021 - 12:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Mısra Öz, yoğun bakımdan çıktı

Öz, Kovid-19 dolayısıyla bir süredir yoğun bakımdaydı
Çorlu’daki tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavisi devam eden Mısra Öz’ün yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi. 3 yıl önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında oğlunu ve eski eşini kaybeden Mısra Öz'ün babası, kızının durumu hakkında son durumu paylaştı. Mehmet Öz, sosyal medya hesabı Twitter’dan şu mesajı paylaştı:   Öz'ün yoğun bakıma alınmasının ardından Twitter'de aralarında siyasetçi, sanatçı ve gazetecilerin de bulunduğu kullanıcılar #Çorlutrenkazasında ve #OğuzArdaSel etiketleri altında Mısra Öz'e destek veren paylaşımlarda bulunulmuştu. Ne olmuştu? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde  8 Temmuz 2018 tarihindeki tren kazasında aralarında yedi çocuğun da olduğu 25 kişi hayatını kaybetmiş, 328 kişi de yaralanmıştı. Kazanın ardından Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) çalışanı dört kişi hakkında "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan dava açılmıştı. Ancak kazada yakınlarını yitirenler, kazanın asıl sorumlularının yargılanmadığı ve kazanın nedenlerinin yeterince araştırılmadığı eleştirisinde bulunuyordu. Kazada eski eşini ve dokuz yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz bu yıl Şubat ayında "kamu görevlilerine hakaret ettiği" gerekçesiyle ceza almıştı. Mısra Öz, mahkeme heyetine "üç maymunu oynamayı tercih eden bir heyet" dediği gerekçesiyle açılan davada "suçlu" bulunarak 8 bin 840 lira para cezasına çarptırılmıştı.   kaynak. https://www.indyturk.com/  
Öz, Kovid-19 dolayısıyla bir süredir yoğun bakımdaydı

Çorlu’daki tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavisi devam eden Mısra Öz’ün yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.

3 yıl önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında oğlunu ve eski eşini kaybeden Mısra Öz'ün babası, kızının durumu hakkında son durumu paylaştı.

Mehmet Öz, sosyal medya hesabı Twitter’dan şu mesajı paylaştı:

Öz'ün yoğun bakıma alınmasının ardından Twitter'de aralarında siyasetçi, sanatçı ve gazetecilerin de bulunduğu kullanıcılar #Çorlutrenkazasında ve #OğuzArdaSel etiketleri altında Mısra Öz'e destek veren paylaşımlarda bulunulmuştu.

Ne olmuştu?

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde  8 Temmuz 2018 tarihindeki tren kazasında aralarında yedi çocuğun da olduğu 25 kişi hayatını kaybetmiş, 328 kişi de yaralanmıştı. Kazanın ardından Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) çalışanı dört kişi hakkında "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan dava açılmıştı.

Ancak kazada yakınlarını yitirenler, kazanın asıl sorumlularının yargılanmadığı ve kazanın nedenlerinin yeterince araştırılmadığı eleştirisinde bulunuyordu. Kazada eski eşini ve dokuz yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz bu yıl Şubat ayında "kamu görevlilerine hakaret ettiği" gerekçesiyle ceza almıştı. Mısra Öz, mahkeme heyetine "üç maymunu oynamayı tercih eden bir heyet" dediği gerekçesiyle açılan davada "suçlu" bulunarak 8 bin 840 lira para cezasına çarptırılmıştı.

 

kaynak. https://www.indyturk.com/

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.