Ödeme Vezneleri Hafta Sonu Açık Olacak

KAPAKLI 27.05.2021 - 19:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Ödeme Vezneleri Hafta Sonu Açık Olacak

Kapaklı Belediyesi’nin vezneleri 2021 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 31 Mayıs Pazartesi günü sona ermesi nedeniyle birinci taksit ödemelerini yapacak vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak. Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ödemekle yükümlü mükellefler ödemelerini 31 Mayıs Pazartesi mesai bitimine (10:00-16:00) kadar gerçekleştirebilecek. ONLİNE ÖDEME İMKANI   Konuyla ilgili yapılan açıklamada “ Kapaklı Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs Pazartesi günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için hafta sonu hizmet verecek. Bu kapsamda Kapaklı Belediyesi hizmet binasında bulunan vezneler vatandaşların vergilerini ödemeleri için 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri 10:00-16:00 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlar, mesai saatleri içerisinde Türkiye ve Yurt dışındaki Halkbank Şubelerinden Kimlik numaraları veya Mükellef Sicil numaraları ile ücretsiz ödeme yapabilmelerinin yanı sıra diledikleri gün ve saatte 7/24  www.kapakli.bel.tr e-belediye adresinden online olarak borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecekler.” denildi.

Kapaklı Belediyesi’nin vezneleri 2021 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 31 Mayıs Pazartesi günü sona ermesi nedeniyle birinci taksit ödemelerini yapacak vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak. Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ödemekle yükümlü mükellefler ödemelerini 31 Mayıs Pazartesi mesai bitimine (10:00-16:00) kadar gerçekleştirebilecek.

ONLİNE ÖDEME İMKANI

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “ Kapaklı Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs Pazartesi günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için hafta sonu hizmet verecek. Bu kapsamda Kapaklı Belediyesi hizmet binasında bulunan vezneler vatandaşların vergilerini ödemeleri için 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri 10:00-16:00 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlar, mesai saatleri içerisinde Türkiye ve Yurt dışındaki Halkbank Şubelerinden Kimlik numaraları veya Mükellef Sicil numaraları ile ücretsiz ödeme yapabilmelerinin yanı sıra diledikleri gün ve saatte 7/24  www.kapakli.bel.tr e-belediye adresinden online olarak borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecekler.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.