ORİON KAVŞAĞINDA AŞINMA ASFALTI SERİMİ UYGULANIYOR

ÇORLU 13.06.2021 - 14:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ORİON KAVŞAĞINDA AŞINMA ASFALTI SERİMİ UYGULANIYOR

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Çorlu ilçesinin yoğun güzergâhlarından biri olan Orion Kavşağında bakım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde bahse konu Orion Kavşağına yaklaşık 1000 ton civarında aşınma asfaltı serimi yapılacağı belirtildi. Ekipler, yapılan çalışma nedeniyle trafikte yaşanabilecek aksakları göz önünde bulundurarak bakım ve düzenleme çalışmasını sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar gününde yaptı. Gün içerisinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince tamamlanması planlanan çalışmaların ardından Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yatay ve düşey işaretlemelerin montajı ve yol çizgileri yapılacak. Bölgede ayrıca Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler peyzaj düzenlemesi ve çiçek ekimi de gerçekleştirdi. "Yol Yapım Çalışmalarımızda Önemli Mesafe Kat Ettik" Yapılan çalışma hakkında bir değerlendirmede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde yol yapım çalışmalarımızda önemli mesafe kat ettik. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 2021 yılı faaliyet programımız kapsamında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak önümüzdeki süreçte yol yapım ve onarım çalışmalarına hız vereceğiz. Bugün de Orion Kavşağı düzenleme çalışmamamızın son aşaması olan aşınma asfaltı serimi gerçekleştirdik. Yapılan çalışmanın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Çorlu ilçesinin yoğun güzergâhlarından biri olan Orion Kavşağında bakım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde bahse konu Orion Kavşağına yaklaşık 1000 ton civarında aşınma asfaltı serimi yapılacağı belirtildi.

Ekipler, yapılan çalışma nedeniyle trafikte yaşanabilecek aksakları göz önünde bulundurarak bakım ve düzenleme çalışmasını sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar gününde yaptı. Gün içerisinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince tamamlanması planlanan çalışmaların ardından Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yatay ve düşey işaretlemelerin montajı ve yol çizgileri yapılacak. Bölgede ayrıca Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler peyzaj düzenlemesi ve çiçek ekimi de gerçekleştirdi.

"Yol Yapım Çalışmalarımızda Önemli Mesafe Kat Ettik"

Yapılan çalışma hakkında bir değerlendirmede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde yol yapım çalışmalarımızda önemli mesafe kat ettik. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 2021 yılı faaliyet programımız kapsamında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak önümüzdeki süreçte yol yapım ve onarım çalışmalarına hız vereceğiz. Bugün de Orion Kavşağı düzenleme çalışmamamızın son aşaması olan aşınma asfaltı serimi gerçekleştirdik. Yapılan çalışmanın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.