Sadakatsiz dizisinde flaş ayrılık

DİZİLER 29.01.2021 - 23:18, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Sadakatsiz dizisinde flaş ayrılık

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştıkları, yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu, diziye veda etti.
Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sadakatsiz dizisinde ana karakterlerden biri olan 'Mert'i canlandıran ünlü oyuncu Eren Vurdem diziye veda etti. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ile Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz dizisi 27 Ocak Çarşamba akşamı 15. bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz'de Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, son bölümle birlikte senaryo gereği diziye veda etti. EREN VURDEM SADAKATSİZ'DEN NEDEN AYRILDI? Eren Vurdem Sadakatsiz dizisinde eşi Bahar'ı sık sık aldatan Mert karakterini canlandırıyordu. Ancak dizinin orjinali olan Doctor Foster'de olduğu gibi Sadakatsiz'de de bu karakterin dizideki hikayesi sona erdi. Eren Vurdem sosyal medya hesabından da veda paylaşımı yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımında "Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz... Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.'' ifadelerini kullandı.
Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştıkları, yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu, diziye veda etti.

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sadakatsiz dizisinde ana karakterlerden biri olan 'Mert'i canlandıran ünlü oyuncu Eren Vurdem diziye veda etti.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ile Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz dizisi 27 Ocak Çarşamba akşamı 15. bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz'de Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, son bölümle birlikte senaryo gereği diziye veda etti.

EREN VURDEM SADAKATSİZ'DEN NEDEN AYRILDI?

Eren Vurdem Sadakatsiz dizisinde eşi Bahar'ı sık sık aldatan Mert karakterini canlandırıyordu. Ancak dizinin orjinali olan Doctor Foster'de olduğu gibi Sadakatsiz'de de bu karakterin dizideki hikayesi sona erdi.

Eren Vurdem sosyal medya hesabından da veda paylaşımı yaptı.

Ünlü oyuncu paylaşımında "Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz... Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.