Salgın mücadelesi kapsamında okullar ve hastaneler dezenfekte ediliyor

SÜLEYMANPAŞA 24.03.2021 - 18:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Salgın mücadelesi kapsamında okullar ve hastaneler dezenfekte ediliyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgını ile dört koldan mücadelesine devam ediyor. Bir yandan her gün ihtiyaç sahibi bin kişinin evine 4 kap sıcak yemek ulaştırılırken, diğer yandan denetimler gerçekleştirilerek kontrollü normalleşme sürecinde salgının yayılması önlenmeye çalışılıyor. Tüm salgın mücadele çalışmalarının başında ise ilk gün bu yana ilçe genelinde sürdürülen dezenfeksiyon çalışmaları geliyor. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, özellikle okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlamasının ardından okullar, resmi kurumlar ve hastane girişleri belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemlerinden geçirilerek hem kamu çalışanları, hem çocuklar hem de vatandaşlar salgın riskinden korunuyor. KİŞİSEL TEDBİR UYARISI YAPILDI Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Korona virüsü salgını ile mücadelenin sadece belediyeler ve sağlık kurumlarının çabası ile başarıya ulaşamayacağı hatırlatılarak, kurumsal mücadelenin yanı sıra vatandaşların kişisel tedbirlerini sıkı sıkıya uygulamalarının da son derece önemli olduğu vurgusu yapıldı. Açıklamada, Korona virüsünün alınacak tedbirlerden daha güçlü olmadığı belirtilerek, ancak topyekûn bir mücadele ile bu salgının bertaraf edilebileceği ifade edildi.

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgını ile dört koldan mücadelesine devam ediyor. Bir yandan her gün ihtiyaç sahibi bin kişinin evine 4 kap sıcak yemek ulaştırılırken, diğer yandan denetimler gerçekleştirilerek kontrollü normalleşme sürecinde salgının yayılması önlenmeye çalışılıyor. Tüm salgın mücadele çalışmalarının başında ise ilk gün bu yana ilçe genelinde sürdürülen dezenfeksiyon çalışmaları geliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, özellikle okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlamasının ardından okullar, resmi kurumlar ve hastane girişleri belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemlerinden geçirilerek hem kamu çalışanları, hem çocuklar hem de vatandaşlar salgın riskinden korunuyor.

KİŞİSEL TEDBİR UYARISI YAPILDI

Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Korona virüsü salgını ile mücadelenin sadece belediyeler ve sağlık kurumlarının çabası ile başarıya ulaşamayacağı hatırlatılarak, kurumsal mücadelenin yanı sıra vatandaşların kişisel tedbirlerini sıkı sıkıya uygulamalarının da son derece önemli olduğu vurgusu yapıldı. Açıklamada, Korona virüsünün alınacak tedbirlerden daha güçlü olmadığı belirtilerek, ancak topyekûn bir mücadele ile bu salgının bertaraf edilebileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.