SARAY İLÇESİ ATATÜRK VE 1 KASIM CADDELERİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

SARAY 05.05.2021 - 13:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

SARAY İLÇESİ ATATÜRK VE 1 KASIM CADDELERİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, üstyapı çalışmaları tamamlanan Saray İlçesi Atatürk ve 1 Kasım Caddelerinde incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den bilgi alan Başkan Albayrak, "Saray İlçemizdeki Atatürk ve 1 Kasım Caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlattığımız (SSB) beton asfalt çalışmalarını tamamladık. Çalışma kapsamında 5000 m3 beton dökümü gerçekleştirdik. Fen İşleri Daire Başkanımız Metin Pakdil'den Saray ilçemizde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Tamamlanan çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, üstyapı çalışmaları tamamlanan Saray İlçesi Atatürk ve 1 Kasım Caddelerinde incelemelerde bulundu.

Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den bilgi alan Başkan Albayrak, "Saray İlçemizdeki Atatürk ve 1 Kasım Caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlattığımız (SSB) beton asfalt çalışmalarını tamamladık. Çalışma kapsamında 5000 m3 beton dökümü gerçekleştirdik. Fen İşleri Daire Başkanımız Metin Pakdil'den Saray ilçemizde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Tamamlanan çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.