SARAY KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

SARAY 05.05.2021 - 13:12, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

SARAY KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINDA SONA YAKLAŞILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi'nde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatını ziyaret ederek, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.  Daire Başkanları ve şube müdürleri ile birlikte Saray Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, "30 Ağustos 2021 Zafer Bayramında açmayı planladığımız Saray Kültür Merkezimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldık. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp Kültür Merkezimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Saray ilçemiz için de planladığımız projelerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi'nde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatını ziyaret ederek, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. 

Daire Başkanları ve şube müdürleri ile birlikte Saray Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, "30 Ağustos 2021 Zafer Bayramında açmayı planladığımız Saray Kültür Merkezimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldık. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp Kültür Merkezimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Saray ilçemiz için de planladığımız projelerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.