Sedat Peker'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çıkışı!

DİZİLER 10.05.2021 - 13:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Sedat Peker'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çıkışı!

Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında sosyal medya üzerinden bir video serisi yayınlamaya başlayan Sedat Peker, son paylaşımıyla yine ilginç konuları gündeme taşıdı.
Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili konuşan Sedat Peker, kendisine bir gönderme yapıldığını söyleyerek, "Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler" ifadelerini kullandı. PEKER DUBAİ'DE OLDUĞUNU VE TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ Öte yandan Peker, son videosunda Dubai'de bulunduğunu ve Türkiye'ye dönmesi için her şeyi yapsalar da ülkeye gelmeyeceğini söyledi.
Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında sosyal medya üzerinden bir video serisi yayınlamaya başlayan Sedat Peker, son paylaşımıyla yine ilginç konuları gündeme taşıdı.

Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili konuşan Sedat Peker, kendisine bir gönderme yapıldığını söyleyerek, "Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler" ifadelerini kullandı.

PEKER DUBAİ'DE OLDUĞUNU VE TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Öte yandan Peker, son videosunda Dubai'de bulunduğunu ve Türkiye'ye dönmesi için her şeyi yapsalar da ülkeye gelmeyeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.