Son Dakika; Koronavirüs yasakları geri gelecek mi?

GÜNDEM 28.03.2021 - 14:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Son Dakika; Koronavirüs yasakları geri gelecek mi?

Koronavirüs mücadelede yeni önlemlerin alınıp alınmayacağı yarınki kabine toplantısında belli olacak.... İki haftada bir olağan toplantısını yapan kabine, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak.
Kabinenin ana gündemini ise koronavirüsle mücadele oluşturacak. Toplantıda, günlük vaka sayılarındaki artışın nedenleri, kısıtlamaların artırılıp artırılmayacağı, Türkiye’nin aşı tedarikinde geldiği son nokta, yerli aşı çalışmaları, tam normalleşmeye geçiş takvimi gibi başlıklar ele alınacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınan kararları açıklaması bekleniyor. ÜÇ BÜYÜK İLDE SON DURUM 13-19 Mart haftasında koronavirüs vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 251,12, Ankara'da 107,99 İzmir'de 111,41 oldu. SAMSUN İLK SIRADA Samsun, 100 bin kişide görülen vaka haritasında 508,97 ile yeniden en yüksek vakanın görüldüğü il oldu. EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN İLLER Haftalık verilere göre Samsun, Giresun, Sinop, Balıkesir ve Yalova 100 bin kişide en çok COVID-19 vakası görülen iller oldu. EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLER Haftalık verilere göre Şırnak, Siirt, Hakkari, Mardin ve Şanlıurfa 100 bin kişide en az koronavirüs vakası görülen iller oldu.
Koronavirüs mücadelede yeni önlemlerin alınıp alınmayacağı yarınki kabine toplantısında belli olacak.... İki haftada bir olağan toplantısını yapan kabine, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak.

Kabinenin ana gündemini ise koronavirüsle mücadele oluşturacak. Toplantıda, günlük vaka sayılarındaki artışın nedenleri, kısıtlamaların artırılıp artırılmayacağı, Türkiye’nin aşı tedarikinde geldiği son nokta, yerli aşı çalışmaları, tam normalleşmeye geçiş takvimi gibi başlıklar ele alınacak.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınan kararları açıklaması bekleniyor.

ÜÇ BÜYÜK İLDE SON DURUM

13-19 Mart haftasında koronavirüs vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 251,12, Ankara'da 107,99 İzmir'de 111,41 oldu.

SAMSUN İLK SIRADA

Samsun, 100 bin kişide görülen vaka haritasında 508,97 ile yeniden en yüksek vakanın görüldüğü il oldu.

EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN İLLER

Haftalık verilere göre Samsun, Giresun, Sinop, Balıkesir ve Yalova 100 bin kişide en çok COVID-19 vakası görülen iller oldu.

EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLER

Haftalık verilere göre Şırnak, Siirt, Hakkari, Mardin ve Şanlıurfa 100 bin kişide en az koronavirüs vakası görülen iller oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.