ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI MURATLI'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR 11.02.2021 - 11:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI MURATLI'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat 2021 Dönemi Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Muratlı ilçesinde gerçekleştirildi. Kışlık Düğün Salonunda Kovid-19 salgını dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat 2021 Dönemi Meclis Toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin almış olduğu tüm kararların Tekirdağ'ımıza hayırlı olmasını diliyor, halkımıza mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyorum" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat 2021 Dönemi Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Muratlı ilçesinde gerçekleştirildi.

Kışlık Düğün Salonunda Kovid-19 salgını dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat 2021 Dönemi Meclis Toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi Meclisimizin almış olduğu tüm kararların Tekirdağ'ımıza hayırlı olmasını diliyor, halkımıza mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.