Süleymanpaşa Belediyesi 23 Nisan’ı böyle kutladı

SÜLEYMANPAŞA 26.04.2021 - 12:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Süleymanpaşa Belediyesi 23 Nisan’ı böyle kutladı

Korona virüsü salgının olumsuz etkileri hayatın her alanında kendini hissettirmeye devam ederken, Süleymanpaşa Belediyesi tüm olumsuzluklara rağmen bayramlar ve özel günleri hakkıyla yaşatabilmek için tüm imkânlarını seferber etmeyi sürdürüyor. Milli bayramlarımızın en önemlilerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlamaları da salgın dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirildi. Süleymanpaşa Belediyesi, salgına karşı bayram coşkusunu yaşatacak çeşitli etkinlikler düzenledi. BAYRAM COŞKUSU CANLI YAYINLA EVLERE TAŞINDI Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı tarafından hazırlanan program, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Seyirci kabul edilmeyen etkinlik, Süleymanpaşa Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanarak Süleymanpaşalılara ulaştırıldı. Etkinlikte, konservatuvar öğrencileri piyano, keman, gitar, çello ve şan performanslarını sergilediler. Ayrıca halk oyunları gösterisi de programa renk kattı. Canlı yayınla bayram coşkusunu evlere ulaştıran program, binlerce Süleymanpaşalı tarafından takip edildi. BAŞKAN YÜKSEL ÇOCUKLARLA AÇIK OTURUM YAPTI Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, etkinlikte çocuklarla bir araya gelerek canlı yayında bir açık oturum gerçekleştirdi. Çocukların sorularını yanıtlayan Yüksel, belediye olarak çocuklar için gerçekleştirdikleri ve hazırlıklarını sürdürdükleri projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Çocukların sorularını da yanıtlayan Başkan Yüksel, kendi çocukluğunda hangi oyunları oynadıklarını, günümüzle kıyaslayarak anlattı. Yüksel, ayrıca belediye başkanlığı koltuğunu da sırayla iki çocuğa devrederek geleneksel koltuk devir teslim törenini gerçekleştirdi. 23 NİSAN KONVOYU COŞKUYA COŞKU KATTI 23 Nisan coşkusunu sokaklarda, meydanlarda yaşayamayan çocuklar için Süleymanpaşa Belediyesi tarafından oluşturulan beş ekip Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan eğitim desteği alan ihtiyaç sahibi ilkokul 1 ve 2’nci sınıf öğrencilerinin evlerine kadar giderek hem Başkan Yüksel’in bayram tebriklerini iletti hem de bayram hediyesi olarak çocuklara uçurtma takdim etti. Etkinlikler kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesine ait araçlar ile konvoy düzenlendi. Mahalle mahalle gezen konvoy 23 Nisan coşkusunu şarkılarla evlere kadar ulaştırdı.

Korona virüsü salgının olumsuz etkileri hayatın her alanında kendini hissettirmeye devam ederken, Süleymanpaşa Belediyesi tüm olumsuzluklara rağmen bayramlar ve özel günleri hakkıyla yaşatabilmek için tüm imkânlarını seferber etmeyi sürdürüyor.

Milli bayramlarımızın en önemlilerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlamaları da salgın dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirildi. Süleymanpaşa Belediyesi, salgına karşı bayram coşkusunu yaşatacak çeşitli etkinlikler düzenledi.

BAYRAM COŞKUSU CANLI YAYINLA EVLERE TAŞINDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı tarafından hazırlanan program, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Seyirci kabul edilmeyen etkinlik, Süleymanpaşa Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanarak Süleymanpaşalılara ulaştırıldı. Etkinlikte, konservatuvar öğrencileri piyano, keman, gitar, çello ve şan performanslarını sergilediler. Ayrıca halk oyunları gösterisi de programa renk kattı. Canlı yayınla bayram coşkusunu evlere ulaştıran program, binlerce Süleymanpaşalı tarafından takip edildi.

BAŞKAN YÜKSEL ÇOCUKLARLA AÇIK OTURUM YAPTI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, etkinlikte çocuklarla bir araya gelerek canlı yayında bir açık oturum gerçekleştirdi. Çocukların sorularını yanıtlayan Yüksel, belediye olarak çocuklar için gerçekleştirdikleri ve hazırlıklarını sürdürdükleri projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Çocukların sorularını da yanıtlayan Başkan Yüksel, kendi çocukluğunda hangi oyunları oynadıklarını, günümüzle kıyaslayarak anlattı.

Yüksel, ayrıca belediye başkanlığı koltuğunu da sırayla iki çocuğa devrederek geleneksel koltuk devir teslim törenini gerçekleştirdi.

23 NİSAN KONVOYU COŞKUYA COŞKU KATTI

23 Nisan coşkusunu sokaklarda, meydanlarda yaşayamayan çocuklar için Süleymanpaşa Belediyesi tarafından oluşturulan beş ekip Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan eğitim desteği alan ihtiyaç sahibi ilkokul 1 ve 2’nci sınıf öğrencilerinin evlerine kadar giderek hem Başkan Yüksel’in bayram tebriklerini iletti hem de bayram hediyesi olarak çocuklara uçurtma takdim etti.

Etkinlikler kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesine ait araçlar ile konvoy düzenlendi. Mahalle mahalle gezen konvoy 23 Nisan coşkusunu şarkılarla evlere kadar ulaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.