SÜLEYMANPAŞA'NIN İLK KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA 19.03.2021 - 23:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

SÜLEYMANPAŞA'NIN İLK KAPALI PAZAR YERİ AÇILDI

  Süleymanpaşa'nın ilk kapalı pazar yeri TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Katılımı ile açıldı.   Süleyman Paşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel bu heyacanını sosyal medyada şu sözlerle açıkladı ;   Süleymanpaşamızın ilk kapalı pazar yeri projesi olan “Osman Tabak Pazartesi Pazarı Kapalı Pazar Yerinin” açılışını, TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Rektörümüz, Başsavcımız, Önceki Dönem Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız, Kaymakamımız, Misafir Belediye Başkanlarımız, İl, İlçe Kurum Müdürlerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Siyasi Partilerimizin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkan ve Yönetimleri, Muhtarlarımız, Pazarcı Esnafımız ve kıymetli Süleymanpaşalı hemşehrilerimizin teşrifleriyle gerçekleştirdik. Şehrimizin ilk kapalı pazar yeri, tüm pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun!            
 
Süleymanpaşa'nın ilk kapalı pazar yeri TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Katılımı ile açıldı.
 
Süleyman Paşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel bu heyacanını sosyal medyada şu sözlerle açıkladı ;
 
Süleymanpaşamızın ilk kapalı pazar yeri projesi olan “Osman Tabak Pazartesi Pazarı Kapalı Pazar Yerinin” açılışını, TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Rektörümüz, Başsavcımız, Önceki Dönem Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız, Kaymakamımız, Misafir Belediye Başkanlarımız, İl, İlçe Kurum Müdürlerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Siyasi Partilerimizin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkan ve Yönetimleri, Muhtarlarımız, Pazarcı Esnafımız ve kıymetli Süleymanpaşalı hemşehrilerimizin teşrifleriyle gerçekleştirdik.
Şehrimizin ilk kapalı pazar yeri, tüm pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun!
 
Fotoğraf açıklaması yok.
 
Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
 
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
 
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
 
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.