TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Oğlu Ömer Asım Hafızlık İcazeti Aldı

SİYASET 30.05.2021 - 14:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Oğlu Ömer Asım Hafızlık İcazeti Aldı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Oğlu Ömer Asım Hafızlık İcazeti Aldı İTO Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi hafızlık öğrencileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle Ayasofya Camii’nde hafızlık icazetlerini aldı.  TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un oğlu Ömer Asaf da icazet alan öğrenciler arasındaydı. Tören sonrası basın bir açıklama yapan Meclis Başkanı: "Bu proje konusundaki fikir Cumhurbaşkanımızındır. Kendisine bir veli olarak da teşekkür ediyorum. Bunu uygulayan Milli Eğitim Bakanlarımıza, hocalarımıza ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Benim oğlum da bu okulda sekizinci sınıfta. Liselere giriş sınavına hazırlanıyor. Beşinci sınıfta başladı hafızlık için, yaklaşık 20 ay gibi bir zaman içinde hafızlığını da tamamladı. Herhangi bir sene kaybı da olmuyor burada. İkisi beraber yürütülüyor. Bu çok iyi bir proje çünkü hafızlık konusunda okulda ara verme söz konusu olduğu zaman okul başarısını önemseyen aileler, çocuklar pek rağbet etmiyorlar" dedi.  

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Oğlu Ömer Asım Hafızlık İcazeti Aldı
İTO Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi hafızlık öğrencileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle Ayasofya Camii’nde hafızlık icazetlerini aldı. 
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un oğlu Ömer Asaf da icazet alan öğrenciler arasındaydı.
Tören sonrası basın bir açıklama yapan Meclis Başkanı: "Bu proje konusundaki fikir Cumhurbaşkanımızındır. Kendisine bir veli olarak da teşekkür ediyorum. Bunu uygulayan Milli Eğitim Bakanlarımıza, hocalarımıza ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Benim oğlum da bu okulda sekizinci sınıfta. Liselere giriş sınavına hazırlanıyor. Beşinci sınıfta başladı hafızlık için, yaklaşık 20 ay gibi bir zaman içinde hafızlığını da tamamladı. Herhangi bir sene kaybı da olmuyor burada. İkisi beraber yürütülüyor. Bu çok iyi bir proje çünkü hafızlık konusunda okulda ara verme söz konusu olduğu zaman okul başarısını önemseyen aileler, çocuklar pek rağbet etmiyorlar" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.