Tekirdağ'a kar geliyor! Sıcaklıklar eksilere düşecek

YAŞAM 10.01.2022 - 22:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ'a kar geliyor! Sıcaklıklar eksilere düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika değerlendirmelere göre Trakya'a kar geliyor. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba gününü işaret etti: Sıcaklık 10 derece birden düşecek.
Tekirdağ'a kar geliyor! Sıcaklıklar eksilere düşecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre; salı gününden sonra Tekirdağ’da hava sıcaklığı ciddi derece düşüşe geçiyor. Çarşamba günü karla karışık yağmur beklenirken hava sıcaklığı 10 derece birden düşüyor.  SALI GÜNÜ FIRTINA VE YAĞMUR BEKLENİYOR MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, rüzgarın salı gününden itibaren İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne’de 50-80 km/saat hızında fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği bildirildi.   FIRTINANIN PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR SÜRMESİ BEKLENİYOR Fırtınanın perşembe günü etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi. Çarşambaya dikkat! Soğuk hava etkili olacak! Kar Başlıyor Tekirdağ'da çarşamba günü soğuklar geri geliyor. Tekirdağ’da çarşamba karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık ise 0-2 derece civarlarında seyretmesi bekleniyor   Perşembe günü termometreler eksileri görecek Perşembe günü Tekirdağ'da hava sıcaklıkları 10 derece birden düşerken, termometrelerin sıfırın altında -5,-1 dereceleri göstermesi bekleniyor. Perşembe günü Tekirdağ'da kar bekleniyor. ÇARŞAMBA, PERŞEMBE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR 12 Ocak Çarşamba günü de karla karışık yağmurun beklediği Tekirdağ'da, 13 Ocak Perşembe günü ise kar yağışı bekleniyor. Perşembe günü de kar yağışının devam etmesi ve hava sıcaklığının da 10 derece birden düşerek, özellikle gece saatlerinde sıfırın altına düşeceği tahmin ediliyor. Cuma günü de soğuk hava etkili olacak Tekirdağ'da Cuma günü de soğuk havanın etkili olması beklenirken, kar yağışının etkisini yitirmesi bekleniyor.   HAFTA SONU HAVA SICAKLIKLARI NORMALE DÖNÜYOR Tekirdağ'da cumartesi günü hava sıcaklıklarının 3-5 derece artması bekleniyor.    
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika değerlendirmelere göre Trakya'a kar geliyor. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba gününü işaret etti: Sıcaklık 10 derece birden düşecek.

Tekirdağ'a kar geliyor! Sıcaklıklar eksilere düşecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre; salı gününden sonra Tekirdağ’da hava sıcaklığı ciddi derece düşüşe geçiyor. Çarşamba günü karla karışık yağmur beklenirken hava sıcaklığı 10 derece birden düşüyor. 

SALI GÜNÜ FIRTINA VE YAĞMUR BEKLENİYOR
MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, rüzgarın salı gününden itibaren İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne’de 50-80 km/saat hızında fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği bildirildi.

 

FIRTINANIN PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR SÜRMESİ BEKLENİYOR
Fırtınanın perşembe günü etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi.

Çarşambaya dikkat! Soğuk hava etkili olacak! Kar Başlıyor
Tekirdağ'da çarşamba günü soğuklar geri geliyor. Tekirdağ’da çarşamba karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık ise 0-2 derece civarlarında seyretmesi bekleniyor

 

Perşembe günü termometreler eksileri görecek
Perşembe günü Tekirdağ'da hava sıcaklıkları 10 derece birden düşerken, termometrelerin sıfırın altında -5,-1 dereceleri göstermesi bekleniyor. Perşembe günü Tekirdağ'da kar bekleniyor.

ÇARŞAMBA, PERŞEMBE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
12 Ocak Çarşamba günü de karla karışık yağmurun beklediği Tekirdağ'da, 13 Ocak Perşembe günü ise kar yağışı bekleniyor. Perşembe günü de kar yağışının devam etmesi ve hava sıcaklığının da 10 derece birden düşerek, özellikle gece saatlerinde sıfırın altına düşeceği tahmin ediliyor.

Cuma günü de soğuk hava etkili olacak
Tekirdağ'da Cuma günü de soğuk havanın etkili olması beklenirken, kar yağışının etkisini yitirmesi bekleniyor.

 

HAFTA SONU HAVA SICAKLIKLARI NORMALE DÖNÜYOR
Tekirdağ'da cumartesi günü hava sıcaklıklarının 3-5 derece artması bekleniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.