TEKİRDAĞ'A SOĞUK UYARI

YAŞAM 23.10.2021 - 20:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'A SOĞUK UYARI

PAZAR GÜNÜ 10 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nden elde edilen tahminlere göre; 24 Ekim Pazar günü sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düşüş gösterecek ve mevsim normallerinin altına inecek.   TEKİRDAĞ'A SOĞUK HAVA UYARISI METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nden elde edilen tahminlere göre; 24 Ekim Pazar günü sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düşüş gösterecek ve mevsim normallerinin altına inecek. METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, 24 Ekim Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nde zirai don beklendiğini duyurdu.    PAZAR GÜNÜ 10 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR 23 Ekim Cumartesi günü hava Tekirdağ genelinde güneşli geçerken; Pazar günü ise sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düşüş gösterecek ve mevsim normallerinin altına inecek.   PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ GEÇİŞLERİ DE OLABİLİR Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren hafta ortasına kadar bölgede soğuk ve yağışlı sistemin etkili olacağı belirtildi. PAZAR GÜNÜNÜ PAZARTESİ'YE BAĞLAYAN GECEYE DİKKAT Açıklamada, "Etkili olacak olan soğuk ve yağışlı sisteme bağlı olarak, pazar gününü pazartesiye bağlayan gece Marmara Bölgesi’nde zirai don tehlikesi riskinden dolayı başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticilerimiz ile ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi. SOĞUK HAVA HAFTA ORTASINA KADAR DEVAM EDECEK Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden başlayarak kuzey ve iç kesimlerde 6 ila 10 derece düşmesi ve gelecek hafta ortasınına(Salı, Çarşamba) kadar mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.
PAZAR GÜNÜ 10 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nden elde edilen tahminlere göre; 24 Ekim Pazar günü sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düşüş gösterecek ve mevsim normallerinin altına inecek.

 

TEKİRDAĞ'A SOĞUK HAVA UYARISI
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nden elde edilen tahminlere göre; 24 Ekim Pazar günü sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düşüş gösterecek ve mevsim normallerinin altına inecek.

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, 24 Ekim Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nde zirai don beklendiğini duyurdu. 

 

PAZAR GÜNÜ 10 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR
23 Ekim Cumartesi günü hava Tekirdağ genelinde güneşli geçerken; Pazar günü ise sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düşüş gösterecek ve mevsim normallerinin altına inecek.

 

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ GEÇİŞLERİ DE OLABİLİR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren hafta ortasına kadar bölgede soğuk ve yağışlı sistemin etkili olacağı belirtildi.

PAZAR GÜNÜNÜ PAZARTESİ'YE BAĞLAYAN GECEYE DİKKAT
Açıklamada, "Etkili olacak olan soğuk ve yağışlı sisteme bağlı olarak, pazar gününü pazartesiye bağlayan gece Marmara Bölgesi’nde zirai don tehlikesi riskinden dolayı başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticilerimiz ile ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

SOĞUK HAVA HAFTA ORTASINA KADAR DEVAM EDECEK
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden başlayarak kuzey ve iç kesimlerde 6 ila 10 derece düşmesi ve gelecek hafta ortasınına(Salı, Çarşamba) kadar mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.