TEKİRDAĞ'DA 17 ÇEVRE TEMİZLİĞİ PERSONELİ ALINACAK

EKONOMİ 08.10.2021 - 21:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA 17 ÇEVRE TEMİZLİĞİ PERSONELİ ALINACAK

Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, TYP kapsamında 17 kişilik “çevre temizliği” alanında personel alımı yapılacaktır.
TEKİRDAĞ'DA 17 ÇEVRE TEMİZLİĞİ PERSONELİ ALINACAK Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, TYP kapsamında 17 kişilik “çevre temizliği” alanında personel alımı yapılacaktır. 8 AY ÇALIŞMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAK Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 01.11.2021 - 30.06.2022 tarihleri arasında görevlendirilmek üzere TYP kapsamında 17 kişilik “çevre temizliği” alanında personel alımı yapılacaktır.   NOTER KURASI İLE SEÇİLECEK Seçme yöntemi noter kurası bilgisi ayrıca duyrulacaktır. TYP'lerin seçim yönteminin "noter kurası" olması ve programların kız/erkek öğrenci yurtlarında düzenlenmesi söz konusu olduğunan yüklenici kurum talebi ve Genel Müdürlük makam oluru ile başvuru yapan adaylar arasından kadın/erkek ayrımı gözetilerek 2 ayrı kura çekimi yapılacaktır.   Başvuru Süresi: 08.10.2021 - 12.10.2021 tarihleri arasında (5 gün) Başvuru Şekli: İŞKUR e-şube online başvuru yoluyla veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden yapılacaktır. TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU ŞARTLARI TYP kapsamında yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir: - Kuruma kayıtlı işsiz olmak, - 18 yaşını tamamlamış olmak, - Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, - Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),
Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, TYP kapsamında 17 kişilik “çevre temizliği” alanında personel alımı yapılacaktır.

TEKİRDAĞ'DA 17 ÇEVRE TEMİZLİĞİ PERSONELİ ALINACAK
Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, TYP kapsamında 17 kişilik “çevre temizliği” alanında personel alımı yapılacaktır.


8 AY ÇALIŞMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAK
Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 01.11.2021 - 30.06.2022 tarihleri arasında görevlendirilmek üzere TYP kapsamında 17 kişilik “çevre temizliği” alanında personel alımı yapılacaktır.

 

NOTER KURASI İLE SEÇİLECEK
Seçme yöntemi noter kurası bilgisi ayrıca duyrulacaktır.

TYP'lerin seçim yönteminin "noter kurası" olması ve programların kız/erkek öğrenci yurtlarında düzenlenmesi söz konusu olduğunan yüklenici kurum talebi ve Genel Müdürlük makam oluru ile başvuru yapan adaylar arasından kadın/erkek ayrımı gözetilerek 2 ayrı kura çekimi yapılacaktır.

 

Başvuru Süresi: 08.10.2021 - 12.10.2021 tarihleri arasında (5 gün)
Başvuru Şekli: İŞKUR e-şube online başvuru yoluyla veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden yapılacaktır.


TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU ŞARTLARI
TYP kapsamında yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.