TEKİRDAĞ’DA ÇOK SAYIDA EMLAKÇIYA OPERASYON

GÜNDEM 12.10.2021 - 20:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ’DA ÇOK SAYIDA EMLAKÇIYA OPERASYON

40 şüpheli şahısın gözaltına alındığı iddası var
Tekirdağ’da aralarında tanınmış emlakçıların da bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Emniyeti icradan satılık yerlerin ihalesine fesat karıştırdığı iddiasıyla aralarında Tekirdağ’ın tanınmış emlakçıların da bulunduğu isimleri gözaltına aldı. 20’nin üzerinde ismin gözaltına alındığı operasyon devam ediyor. Polis ekipleri emlakçıların iş yerlerinde detaylı arama yapıyor. Polisin bu isimleri uzun süredir takip ettiği öğrenildi.   Organize örgüt ve çetelerle mücadele konusunda bu zamana kadar başarılı operasyonlara imza atan Tekirdağ’ın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, şehirdeki ilk büyük operasyonunu gerçekleştirdi.     Kaynak Ferhat Akgün
40 şüpheli şahısın gözaltına alındığı iddası var

Tekirdağ’da aralarında tanınmış emlakçıların da bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Emniyeti icradan satılık yerlerin ihalesine fesat karıştırdığı iddiasıyla aralarında Tekirdağ’ın tanınmış emlakçıların da bulunduğu isimleri gözaltına aldı. 20’nin üzerinde ismin gözaltına alındığı operasyon devam ediyor. Polis ekipleri emlakçıların iş yerlerinde detaylı arama yapıyor. Polisin bu isimleri uzun süredir takip ettiği öğrenildi.

 

Organize örgüt ve çetelerle mücadele konusunda bu zamana kadar başarılı operasyonlara imza atan Tekirdağ’ın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, şehirdeki ilk büyük operasyonunu gerçekleştirdi.

 

 

Kaynak Ferhat Akgün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.