TEKİRDAĞ'DA FECİ KAZA

SÜLEYMANPAŞA 19.05.2021 - 23:15, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA FECİ KAZA

Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesinde yapılan kanalizasyon çalışmasında dışarıda kalan su borusuna çarpan sürücü 48 yaşındaki Cengiz Eldek  sağlık çalışanları vs Jandarmanın uzun uğraşından sonra aracından çıkarıldı. Mahalle sakinleri gerekli çalışma işaretlerinin konulmamasına büyük tepki gösterdi. Düştüğü kanaldan çıkarılan sürücü Cengiz Eldek ambulans ile Tekirdağ Şehir Hastanesine kaldırıldı. Görgü tanığı bir vatandaş yaptığı açıklamada; Bu boruyu 3 5 tane duba ile bırakıp gittiler ne ışıklandırma ne uyarı lehvası nede doğru dürüst bir koruma önlemi kaza gözümün önümde oldu ilk araç yanına ilk giden benim 112 ararken kazazede ile iletişim kurmaya çalışıyordum hırıltı halinde nefes aldığını duyunca hayatta olduğunu anladım umarım hayatta kalır.

Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesinde yapılan kanalizasyon çalışmasında dışarıda kalan su borusuna çarpan sürücü 48 yaşındaki Cengiz Eldek  sağlık çalışanları vs Jandarmanın uzun uğraşından sonra aracından çıkarıldı.

Mahalle sakinleri gerekli çalışma işaretlerinin konulmamasına büyük tepki gösterdi.

Düştüğü kanaldan çıkarılan sürücü Cengiz Eldek ambulans ile Tekirdağ Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Görgü tanığı bir vatandaş yaptığı açıklamada;

Bu boruyu 3 5 tane duba ile bırakıp gittiler ne ışıklandırma ne uyarı lehvası nede doğru dürüst bir koruma önlemi kaza gözümün önümde oldu ilk araç yanına ilk giden benim 112 ararken kazazede ile iletişim kurmaya çalışıyordum hırıltı halinde nefes aldığını duyunca hayatta olduğunu anladım umarım hayatta kalır.

Bir açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.