TEKİRDAĞ'DA OKULLARA 214 PERSONEL ALINACAK

GÜNDEM 13.09.2021 - 20:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA OKULLARA 214 PERSONEL ALINACAK

Tekirdağ İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı kısmından bir ilan daha yayımlayarak, ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle 214 kişilik personel alımı yapılacağını açıkladı.
TEKİRDAĞ İlÇE Milli Eğitim Müdürlükleri ve Tekirdağ İşkur İl Müdürlüğü işbirliğiyle okullarda  çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınacak 214 işçi için başvurular başladı. Tekirdağ'da Eğitim kurumlarında 9 ay süreyle "Bakım onarım ve temizlik" alanında çalıştırılmak üzere personel alımı başvuruları başladı. 11 Eylül Cumartesi günü başlayan başvurular 15 Eylül tarihinde sona erecek.  KURALAR NOTER TARAFINDAN ÇEKİLECEK İşe alınacak personeller noter kurasıyla seçilecek. 9 ay çalıştırılacak olan işçilerin noter kura çekilişleri 17-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ÇALIŞMA SÜRESİ 9 AY OLARAK BELİRLENDİ Tekirdağ'da okullarda "Bakım onarım ve temizlik" alanında çalıştırılmak üzere alınacak 214 personelin çalışma süresi 04.10.2021 - 30.06.2022 (9 ay)tarihleri arasında olmak üzere belirlendi. Çerkezköy: 35 personel  alınacaktır. Çorlu: 40 personel alınacaktır. Ergene: 10 personel alınacaktır. Hayrabolu: 10 personel alınacaktır. Kapaklı: 12 personel alınacaktır. Malkara: 14 personel alınacaktır. Marmarareğlisi: 5 personel alınacaktır. Muratlı: 6 personel alınacaktır. Saray: 9 personel alınacaktır. Süleymanapaşa: 57 personel alınacaktır. Şarköy: 16 personel alınacaktır. Tekirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde yapılacak 214 personel alımında başvuru bilgileri şu şekilde: TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU ŞARTLARI TYP kapsamında yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir: - Kuruma kayıtlı işsiz olmak, - 18 yaşını tamamlamış olmak, - Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, - Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),
Tekirdağ İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı kısmından bir ilan daha yayımlayarak, ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle 214 kişilik personel alımı yapılacağını açıkladı.

TEKİRDAĞ İlÇE Milli Eğitim Müdürlükleri ve Tekirdağ İşkur İl Müdürlüğü işbirliğiyle okullarda  çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınacak 214 işçi için başvurular başladı.

Tekirdağ'da Eğitim kurumlarında 9 ay süreyle "Bakım onarım ve temizlik" alanında çalıştırılmak üzere personel alımı başvuruları başladı. 11 Eylül Cumartesi günü başlayan başvurular 15 Eylül tarihinde sona erecek. 

KURALAR NOTER TARAFINDAN ÇEKİLECEK
İşe alınacak personeller noter kurasıyla seçilecek. 9 ay çalıştırılacak olan işçilerin noter kura çekilişleri 17-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


ÇALIŞMA SÜRESİ 9 AY OLARAK BELİRLENDİ
Tekirdağ'da okullarda "Bakım onarım ve temizlik" alanında çalıştırılmak üzere alınacak 214 personelin çalışma süresi 04.10.2021 - 30.06.2022 (9 ay)tarihleri arasında olmak üzere belirlendi.


Çerkezköy: 35 personel  alınacaktır.

Çorlu: 40 personel alınacaktır.

Ergene: 10 personel alınacaktır.

Hayrabolu: 10 personel alınacaktır.

Kapaklı: 12 personel alınacaktır.

Malkara: 14 personel alınacaktır.

Marmarareğlisi: 5 personel alınacaktır.

Muratlı: 6 personel alınacaktır.

Saray: 9 personel alınacaktır.

Süleymanapaşa: 57 personel alınacaktır.

Şarköy: 16 personel alınacaktır.

Tekirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde yapılacak 214 personel alımında başvuru bilgileri şu şekilde:

TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU ŞARTLARI
TYP kapsamında yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.