">

TEKİRDAĞ'DA RACON KESTİ FENA DAYAK YEDİ

ŞARKÖY 16.11.2021 - 00:54, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA RACON KESTİ FENA DAYAK YEDİ

Sosyal medya platformu Twitter’de yayınlanan ve kendisini İzmitli olarak lanse eden gencin yediği dayak videosu VİRAL oldu. Tekirdağ Şarköy’de geçti   Sosyal medya platformu Twitter’de yayınlanan ve kendisini İzmitli olarak lanse eden gencin yediği dayak videosu VİRAL oldu. Tekirdağ Şarköy’de geçtiği anlaşılan videoda İzmitli genç kaldırımda söylediği; ‘Hepiniz çıkıcanız oğlum. Bu Şarköy’de İzmit’in Kocaeli’nin delikanlısının sözü geçecek. Beni iyi tanıyın hepinizi kalbinizden vurucam. Benim eşimle kim dost hayatı yaşadıysa o adamın Şarköy’de anasını belliycem. Adamı kalbinden çıkarıcam vurucam. Ama Erkek yok erkek. Çıksın da sıkayım kalbine.’ Sözlerden sonra yediği dayak binlerce beğeni aldı. Dayak yiyen gencin kim olduğu anlaşılamadı.     Kaynakvideo. Şarköy Son Haber

Sosyal medya platformu Twitter’de yayınlanan ve kendisini İzmitli olarak lanse eden gencin yediği dayak videosu VİRAL oldu. Tekirdağ Şarköy’de geçti

 

Sosyal medya platformu Twitter’de yayınlanan ve kendisini İzmitli olarak lanse eden gencin yediği dayak videosu VİRAL oldu.

Tekirdağ Şarköy’de geçtiği anlaşılan videoda İzmitli genç kaldırımda söylediği;

‘Hepiniz çıkıcanız oğlum.

Bu Şarköy’de İzmit’in Kocaeli’nin delikanlısının sözü geçecek.

Beni iyi tanıyın hepinizi kalbinizden vurucam.

Benim eşimle kim dost hayatı yaşadıysa o adamın Şarköy’de anasını belliycem.

Adamı kalbinden çıkarıcam vurucam.

Ama Erkek yok erkek.

Çıksın da sıkayım kalbine.’

Sözlerden sonra yediği dayak binlerce beğeni aldı.

Dayak yiyen gencin kim olduğu anlaşılamadı.

 

 

Kaynakvideo. Şarköy Son Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.