TEKİRDAĞ'DA TACİZ OLAYI

SÜLEYMANPAŞA 13.09.2021 - 19:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ'DA TACİZ OLAYI

ÜVEY TORUNLARINI TACİZ İDDİASI İLE GÖZALTINA ALINDI
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 70 yaşındaki M.C. üvey 2 kız torununu taciz ettiği iddiası ile polis tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre 9 ve 13 yaşlarındaki S.S. ve A.S isimli kızlar üvey annelerinin yanında olduğu esnada iddialara göre üvey anneleri N.Ç.’nin babası 70 yaşındaki M.Ç. tarafından tacize uğradı. Kızların taciz olayını öz anneleri M.K.’ye anlatması üzerine aile durumu polise intikal ettirdi. Polis psikolog eşliğinde çocukların ifadelerini aldı. Olaydan sonra polis tarafından Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alınan M.Ç. ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. M.Ç. adliyeye sevk edildi. Kızlarının psikolog eşliğinde ifadesinin alındığını ifade eden baba S.S., “Biz olayı duyarduymaz şikayetçi olduk. İkini eşim ile ilgili de boşanma davası açtım. Kızlarımı cinsel taciz eden bu şahsın en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyorum” dedi.   kaynak. Ferhat Akgün Odak Haber
ÜVEY TORUNLARINI TACİZ İDDİASI İLE GÖZALTINA ALINDI

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 70 yaşındaki M.C. üvey 2 kız torununu taciz ettiği iddiası ile polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre 9 ve 13 yaşlarındaki S.S. ve A.S isimli kızlar üvey annelerinin yanında olduğu esnada iddialara göre üvey anneleri N.Ç.’nin babası 70 yaşındaki M.Ç. tarafından tacize uğradı. Kızların taciz olayını öz anneleri M.K.’ye anlatması üzerine aile durumu polise intikal ettirdi. Polis psikolog eşliğinde çocukların ifadelerini aldı.
Olaydan sonra polis tarafından Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alınan M.Ç. ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. M.Ç. adliyeye sevk edildi.
Kızlarının psikolog eşliğinde ifadesinin alındığını ifade eden baba S.S., “Biz olayı duyarduymaz şikayetçi olduk. İkini eşim ile ilgili de boşanma davası açtım. Kızlarımı cinsel taciz eden bu şahsın en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

 

kaynak. Ferhat Akgün Odak Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.