TEKİRDAĞ MÜZİSYENLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

KÜLTÜR 03.01.2021 - 20:36, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞ MÜZİSYENLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Pandemi sürecinde Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi Müzisyenlerine destek amaçlı Ramada By Wyndham Tekirdağ Otel’de 23 Ocak Cumartesi saat 20:00- 22:00 saatleri arasında sosyal medya platformları üzerinden bir konser düzenlenecek
Covid 19 kurallarına uygun şekilde müzisyenlerin sahne alacağı gecede izleyici ve STK’lardan gelen maddi destek müzisyenlere dağıtılacak. Tekirdağlı gazetecilerde, bu organizasyona canlı yayın yaparak gönüllü destek verecek.    SANAL MASA SATIŞI VE CANLI YAYIN ESNASINDA İZLEYİCİLERİN YAPACAĞI BAĞIŞLAR  Konsere sadece basın mensupları katılarak sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılacak.  Konser öncesinde STK lar, iş insanları ve katılmak isteyen yardımsever vatandaşlarımıza sanal masa satılarak isimleri masalar üzerine yazılacak ayrıca canlı yayın esnasında değerli basın mensuplarımızın kendi linkleri üzerinden verilecek olan adrese  vatandaşlarımızın yapacağı bağışlar ulaşacaktır.  Sanal masa satışında ve canlı yayın esnasında toplanacak bağışlarda bağış miktarından ziyade vatandaşların katılımını  ve sosyal dayanışmayı önemsemekteyiz.  GELİRLER MÜZİSYENLERİMİZE   Ramada By Wyndham Tekirdağ Oteli Sahibi , ERD Otelcilik  Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdoğan’ın hayata geçirdiği projeye maddi ve manevi tüm şehrin sahip çıkması bekleniyor.  Toplanacak gelir ise, Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın aracılığıyla mağdur olan müzisyenlere dağıtılacak.
Pandemi sürecinde Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi Müzisyenlerine destek amaçlı Ramada By Wyndham Tekirdağ Otel’de 23 Ocak Cumartesi saat 20:00- 22:00 saatleri arasında sosyal medya platformları üzerinden bir konser düzenlenecek

Covid 19 kurallarına uygun şekilde müzisyenlerin sahne alacağı gecede izleyici ve STK’lardan gelen maddi destek müzisyenlere dağıtılacak. Tekirdağlı gazetecilerde, bu organizasyona canlı yayın yaparak gönüllü destek verecek.  

 SANAL MASA SATIŞI VE CANLI YAYIN ESNASINDA İZLEYİCİLERİN YAPACAĞI BAĞIŞLAR

 Konsere sadece basın mensupları katılarak sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılacak.  Konser öncesinde STK lar, iş insanları ve katılmak isteyen yardımsever vatandaşlarımıza sanal masa satılarak isimleri masalar üzerine yazılacak ayrıca canlı yayın esnasında değerli basın mensuplarımızın kendi linkleri üzerinden verilecek olan adrese  vatandaşlarımızın yapacağı bağışlar ulaşacaktır.  Sanal masa satışında ve canlı yayın esnasında toplanacak bağışlarda bağış miktarından ziyade vatandaşların katılımını  ve sosyal dayanışmayı önemsemekteyiz.

 GELİRLER MÜZİSYENLERİMİZE  

Ramada By Wyndham Tekirdağ Oteli Sahibi , ERD Otelcilik  Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdoğan’ın hayata geçirdiği projeye maddi ve manevi tüm şehrin sahip çıkması bekleniyor.  Toplanacak gelir ise, Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın aracılığıyla mağdur olan müzisyenlere dağıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.