Tekirdağ Yatırım ve İstihdam İmkanları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

EKONOMİ 21.04.2021 - 21:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ Yatırım ve İstihdam İmkanları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Aziz Yıldırım başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Yatırım ve İstihdam İmkanları Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda Tekirdağ’da istihdamı arttırarak genç işsizlere yeni iş sahaları oluşturabilmek ve ekolojik sanayinin geliştirilmesi için şu ana kadar ilimizde yapılan çalışmalar ve yapılabilecekler ele alınmıştır. Ayrıca Süleymanpaşa Ekolojik Endüstri ve Lojistik Bölgesi (SELEB) projesindeki son gelişmeler ile Tekirdağ dumansız sanayi alanının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Vali Yıldırım’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcısı Murat Eren, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Tohumcu katıldı.

Vali Aziz Yıldırım başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Yatırım ve İstihdam İmkanları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıda Tekirdağ’da istihdamı arttırarak genç işsizlere yeni iş sahaları oluşturabilmek ve ekolojik sanayinin geliştirilmesi için şu ana kadar ilimizde yapılan çalışmalar ve yapılabilecekler ele alınmıştır.

Ayrıca Süleymanpaşa Ekolojik Endüstri ve Lojistik Bölgesi (SELEB) projesindeki son gelişmeler ile Tekirdağ dumansız sanayi alanının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Vali Yıldırım’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcısı Murat Eren, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Tohumcu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.