Tekirdağ Yoğun Bakım Oranı Alarm Veriyor

SAĞLIK 20.04.2021 - 21:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tekirdağ Yoğun Bakım Oranı Alarm Veriyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tekirdağ'da yoğun bakım yataklarının yüzde 73,5'inin dolu olduğunu söyledi.
TEKİRDAĞ'DA YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI AÇIKLANDI Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tekirdağ'da yoğun bakım yataklarının yüzde 73,5'inin dolu olduğunu söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Koronavirüs salgınında ülkede en çok artışı vaka artışı yaşanan 5 ilin yoğun bakım doluluk oranları açıklandı.   VAKA ARTIŞI EN YÜKSEK OLAN 5 İLİN YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANLARINI AÇIKLADI Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün vaka artışı yaşanan 5 ilin (İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova) Sağlık Müdürleri ve Valileriyle online toplantı yaptı.    Salgın süreci ve alınan tedbirlerin değerlendirildiği toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşan Koca, illerdeki yoğun bakım doluluk oranlarını açıkladı. TEKİRDAĞ'DA YÜZDE 73,5 DOLULUK Buna göre, yoğun bakım ünitelerinde İstanbul'da 71.4, Çanakkale'de 67.1, Tekirdağ'da 73,5, Kırklareli’nde 69 Yalova’da 55,4 doluluk belirtildi.   5 İL ARASINDA DOLULUK ORANI EN YÜKSEK İL TEKİRDAĞ Türkiye'de en çok artışı vaka artışı yaşanan 5 ilin yoğun bakım doluluk oranları arasında Tekirdağ'ın 73,5 doluluk oranı ile en yüksek doluluk oranına sahip olması dikkat çekti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tekirdağ'da yoğun bakım yataklarının yüzde 73,5'inin dolu olduğunu söyledi.

TEKİRDAĞ'DA YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI AÇIKLANDI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tekirdağ'da yoğun bakım yataklarının yüzde 73,5'inin dolu olduğunu söyledi.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Koronavirüs salgınında ülkede en çok artışı vaka artışı yaşanan 5 ilin yoğun bakım doluluk oranları açıklandı.

 

VAKA ARTIŞI EN YÜKSEK OLAN 5 İLİN YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANLARINI AÇIKLADI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün vaka artışı yaşanan 5 ilin (İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova) Sağlık Müdürleri ve Valileriyle online toplantı yaptı. 

 

Salgın süreci ve alınan tedbirlerin değerlendirildiği toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşan Koca, illerdeki yoğun bakım doluluk oranlarını açıkladı.

TEKİRDAĞ'DA YÜZDE 73,5 DOLULUK
Buna göre, yoğun bakım ünitelerinde
İstanbul'da 71.4,
Çanakkale'de 67.1,
Tekirdağ'da 73,5,
Kırklareli’nde 69
Yalova’da 55,4
 doluluk belirtildi.

 

5 İL ARASINDA DOLULUK ORANI EN YÜKSEK İL TEKİRDAĞ
Türkiye'de en çok artışı vaka artışı yaşanan 5 ilin yoğun bakım doluluk oranları arasında Tekirdağ'ın 73,5 doluluk oranı ile en yüksek doluluk oranına sahip olması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.