TEKİRDAĞA KÖTÜ HABER SİS DEVAM EDECEK

YAŞAM 07.11.2021 - 11:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞA KÖTÜ HABER SİS DEVAM EDECEK

SALI YAĞIŞ GELİYOR
Tekirdağ’da sis etkisini devam ettiriyor. Pazar günü öğle saatlerinde güneş biraz yüzünü gösterse de etkili sis devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı tahmin haritasında Pazar ve Pazartesi günü yoğun sis etkisinin gösterirken Salı günü yoğun sis yerini yağışlı bir havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü risk değerlendirmesinde “04.11.2021 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının yurt genelinde artarak mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu başta olmak üzere genellikle sabah ve gece saatlerinde görülecek olan sis ve pus hadiselerinin görüş mesafesinde azalmaya sebep olacağı tahmin ediliyor. Sis ve pus hadiselerinin 09.11.2021 Salı öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.” Uyarısı yapıldı
SALI YAĞIŞ GELİYOR

Tekirdağ’da sis etkisini devam ettiriyor. Pazar günü öğle saatlerinde güneş biraz yüzünü gösterse de etkili sis devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı tahmin haritasında Pazar ve Pazartesi günü yoğun sis etkisinin gösterirken Salı günü yoğun sis yerini yağışlı bir havaya bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü risk değerlendirmesinde “04.11.2021 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının yurt genelinde artarak mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu başta olmak üzere genellikle sabah ve gece saatlerinde görülecek olan sis ve pus hadiselerinin görüş mesafesinde azalmaya sebep olacağı tahmin ediliyor.

Sis ve pus hadiselerinin 09.11.2021 Salı öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.” Uyarısı yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.