TEKİRDAĞLI SERGEN MASTER ŞEF'TE FİNALE KALDI

GÜNDEM 04.01.2022 - 19:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TEKİRDAĞLI SERGEN MASTER ŞEF'TE FİNALE KALDI

MasterChef Türkiye 2021’de yarışmacılar, ilk şef ceketini almak için kıyasıya yarıştı. MasterChef’in son 4 yarışmacısı arasına girmek için mücadele veren yarışmacılar arasından ilk ceketi alan isme ceketini Danilo Şef giydirdi. Finale sayılı zaman kala, konuk şeflerle yemek macerası sürüyor. İlk finalistin belli olacağı oyunda haftanın ilk konuk şefi Yılmaz Öztürk oldu. 5 yarışmacı açık ateşte Trakya kıvırcık, zahterli firik keşkek kuzu sırtı yemeğini yaptı. MasterChef jürisi oylamanın ardından ikinci tarifleri istedi. Yarışmacılar, finale giderken ilk finalistin belirleneceği pazartesi akşamı şef Yılmaz Öztürk’ü ağırladı. Öztürk, yarışmacılardan imza yemeği olan kuzu sırtını istedi. Tadımın ardından şefler tabakları oyladı ve 30 puanla Tahsin ilk oyundan birinci çıktı. İkinci aşamada ise çekirdeklerden yaratıcı lezzetler çıkarmaları istenen yarışmacılar arasından 52 ile en yüksek puanı alan Sergen ilk önlüğü alan ve finalist olan yarışmacı seçildi.

MasterChef Türkiye 2021’de yarışmacılar, ilk şef ceketini almak için kıyasıya yarıştı. MasterChef’in son 4 yarışmacısı arasına girmek için mücadele veren yarışmacılar arasından ilk ceketi alan isme ceketini Danilo Şef giydirdi.

Finale sayılı zaman kala, konuk şeflerle yemek macerası sürüyor. İlk finalistin belli olacağı oyunda haftanın ilk konuk şefi Yılmaz Öztürk oldu. 5 yarışmacı açık ateşte Trakya kıvırcık, zahterli firik keşkek kuzu sırtı yemeğini yaptı. MasterChef jürisi oylamanın ardından ikinci tarifleri istedi.

Yarışmacılar, finale giderken ilk finalistin belirleneceği pazartesi akşamı şef Yılmaz Öztürk’ü ağırladı. Öztürk, yarışmacılardan imza yemeği olan kuzu sırtını istedi. Tadımın ardından şefler tabakları oyladı ve 30 puanla Tahsin ilk oyundan birinci çıktı.

İkinci aşamada ise çekirdeklerden yaratıcı lezzetler çıkarmaları istenen yarışmacılar arasından 52 ile en yüksek puanı alan Sergen ilk önlüğü alan ve finalist olan yarışmacı seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.