Temizlik İşleri Müdürlüğüne Ailesine Yeni Araç

SÜLEYMANPAŞA 27.05.2021 - 19:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Temizlik İşleri Müdürlüğüne Ailesine Yeni Araç

Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir araç daha Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı doğrultusunda bünyesinde bulunan araçlara her geçen gün bir yenisini ekliyor. Vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet vermeyi hedefleyen Süleymanpaşa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir kazıcı yükleyici kazandırdı. YÜKSEL: KİRALAMA YÜKÜNDEN KURTULUYORUZ Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Müdürlüklerimizin ihtiyaçları doğrultusunda araç parkurumuzu sürekli olarak yenilemeye, genişletmeye çalışıyoruz. Bir yandan da mümkün olduğu kadar belediyemizi kiralık araç yükünden kurtarmayı hedefliyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırdığımız yeni aracımız ile vatandaşlarımızdan gelen taleplerin daha süratli ve etkin bir biçimde çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Yaz sezonunda birkaç yeni araç daha alacağız. Makine parkurumuz büyüdükçe işlerimiz daha hızlı yürüyecek. Hedefimiz kiralama yükünden tamamen kurtulmak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi

Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir araç daha

Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı doğrultusunda bünyesinde bulunan araçlara her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet vermeyi hedefleyen Süleymanpaşa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir kazıcı yükleyici kazandırdı.

YÜKSEL: KİRALAMA YÜKÜNDEN KURTULUYORUZ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Müdürlüklerimizin ihtiyaçları doğrultusunda araç parkurumuzu sürekli olarak yenilemeye, genişletmeye çalışıyoruz. Bir yandan da mümkün olduğu kadar belediyemizi kiralık araç yükünden kurtarmayı hedefliyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırdığımız yeni aracımız ile vatandaşlarımızdan gelen taleplerin daha süratli ve etkin bir biçimde çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Yaz sezonunda birkaç yeni araç daha alacağız. Makine parkurumuz büyüdükçe işlerimiz daha hızlı yürüyecek. Hedefimiz kiralama yükünden tamamen kurtulmak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.