TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINDA HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR 11.02.2021 - 15:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINDA HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR

Kovid-19 salgın sürecinde vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda yaşamlarını sürdürmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde toplu ulaşım araçlarında hijyen denetimlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Tekirdağ il genelinde periyodik aralıklarla gerçekleştirilen denetimlerde mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Alınan önemler sayesinde Kovid-19 salgınından korunulacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'de ilk Kovid-19 vakasının görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda il genelinde faaliyette bulunan toplu taşıma araçlarımızda hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimlerimizi sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum." dedi.

Kovid-19 salgın sürecinde vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda yaşamlarını sürdürmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde toplu ulaşım araçlarında hijyen denetimlerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Tekirdağ il genelinde periyodik aralıklarla gerçekleştirilen denetimlerde mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Alınan önemler sayesinde Kovid-19 salgınından korunulacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'de ilk Kovid-19 vakasının görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda il genelinde faaliyette bulunan toplu taşıma araçlarımızda hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimlerimizi sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.