TRAKYALI OYUNCULARA 2 ÖDÜL

DİZİLER 06.12.2021 - 19:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TRAKYALI OYUNCULARA 2 ÖDÜL

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Dün gece düzenlenen en uzun ömürlü ödül gecesi olan Altın kelebek Ödül Töreninde yer Alan 2 isim Tekirdağ için önemliydi.   Tekirdağ Çorlu'dan Ahsen Eroğlu ve Silivri den Melis Sezen Yıldızı Parlayanlarda ödül alarak Trakya'yı sevince boğdu. Batıya açılan kapı olarak adlandırılan ve mitolojik çağlardan bugüne kadar önemli İmparatorluklara ve Krallıklara ev sahipliği yapmış olan Trakya artık ünlü oyuncuları ile gündeme oturdu.   Silivrili olan Melis Sezen ve Tekirdağ Çorlu'lu olan Ahsen Eroğlu dün geceki ödül töreninde Yıldızı Parlayanlar olarak ödüle layık görüldüler. Tekirdağ'ın Sesi olarak Hemsehrilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamı dileriz.
47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu

Dün gece düzenlenen en uzun ömürlü ödül gecesi olan Altın kelebek Ödül Töreninde yer Alan 2 isim Tekirdağ için önemliydi.

 

Tekirdağ Çorlu'dan Ahsen Eroğlu ve Silivri den Melis Sezen Yıldızı Parlayanlarda ödül alarak Trakya'yı sevince boğdu.

Batıya açılan kapı olarak adlandırılan ve mitolojik çağlardan bugüne kadar önemli İmparatorluklara ve Krallıklara ev sahipliği yapmış olan Trakya artık ünlü oyuncuları ile gündeme oturdu.

 

Silivrili olan Melis Sezen ve Tekirdağ Çorlu'lu olan Ahsen Eroğlu dün geceki ödül töreninde Yıldızı Parlayanlar olarak ödüle layık görüldüler.

Tekirdağ'ın Sesi olarak Hemsehrilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.