TREDAŞ OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA HAZIR

YAŞAM 14.02.2021 - 11:05, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TREDAŞ OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA HAZIR

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), hafta sonundan itibaren Trakya bölgesini de etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışı dolayısıyla, faaliyet alanındaki bölgelerde teyakkuz halinde olduğunu bildirdi.
Trakya Bölgesinde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışmalarını sürdüren TREDAŞ, bölgesinde beklenen yoğun kar yağışı ihtimaline karşı, bölgelere anında müdahale sağlayacak ekipler ve koordinasyonu yönetmek amacıyla TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nde kriz masası oluşturuldu. TREDAŞ Genel Müdürlüğü koordinesinde, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli İşletme Müdürlüğü sınırları içinde 330 arıza onarım bakım personeli, 51 adet arıza onarım bakımdan sorumlu yönetici ile elektrik dağıtım hizmetini 7 gün 24 saat sürdürecektir. Ayrıca acil durumlarda kullanılmak üzere 1 İnsansız Hava Aracı (İHA), 7 jeneratör, 5 mobil trafo, 6 kablo test aracı hazır bulundurulmaktadır. 
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), hafta sonundan itibaren Trakya bölgesini de etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışı dolayısıyla, faaliyet alanındaki bölgelerde teyakkuz halinde olduğunu bildirdi.

Trakya Bölgesinde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışmalarını sürdüren TREDAŞ, bölgesinde beklenen yoğun kar yağışı ihtimaline karşı, bölgelere anında müdahale sağlayacak ekipler ve koordinasyonu yönetmek amacıyla TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nde kriz masası oluşturuldu.

TREDAŞ Genel Müdürlüğü koordinesinde, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli İşletme Müdürlüğü sınırları içinde 330 arıza onarım bakım personeli, 51 adet arıza onarım bakımdan sorumlu yönetici ile elektrik dağıtım hizmetini 7 gün 24 saat sürdürecektir.

Ayrıca acil durumlarda kullanılmak üzere 1 İnsansız Hava Aracı (İHA), 7 jeneratör, 5 mobil trafo, 6 kablo test aracı hazır bulundurulmaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.