TSO ve Doğru Cevap ve Kavram Özel Öğretim Kursları Arasında Sözleşme İmzalandı

EĞİTİM 08.06.2021 - 20:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

TSO ve Doğru Cevap ve Kavram Özel Öğretim Kursları Arasında Sözleşme İmzalandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Sınav Kurs (FCY Eğitim Hizmetleri ve Yayıncılık A.Ş.), Doğru Cevap (Adem Okur) ve Kavram Özel Öğretim Kursları (Tekirdağ Rehber Dershane Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.) arasında eğitim sözleşmesi imzalandı. Gerçekleşen imza törenine Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Levent Yıldırım ve Doğukan Dere  katıldı. Söz konusu imzalanan protokollere göre; Tekirdağ Sınav Kurs, Doğru Cevap ve Kavram Özel Öğretim Kursları arasında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarının ve yakınları ile üyelerinin çocukları 2021-2022 eğitim öğretim döneminde indirimli olarak eğitim ve öğretim imkânından faydalanacaklardır. Söz konusu kurslara kayıt yaptırılması halinde liste fiyatı üzerinden 2021-2022 eğitim öğretim dönemine ait taksitli ödemelerde 20, peşin ödemelerde ise 25 eğitim indirimi yapılacaktır.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Sınav Kurs (FCY Eğitim Hizmetleri ve Yayıncılık A.Ş.), Doğru Cevap (Adem Okur) ve Kavram Özel Öğretim Kursları (Tekirdağ Rehber Dershane Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.) arasında eğitim sözleşmesi imzalandı. Gerçekleşen imza törenine Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Levent Yıldırım ve Doğukan Dere  katıldı.

Söz konusu imzalanan protokollere göre; Tekirdağ Sınav Kurs, Doğru Cevap ve Kavram Özel Öğretim Kursları arasında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarının ve yakınları ile üyelerinin çocukları 2021-2022 eğitim öğretim döneminde indirimli olarak eğitim ve öğretim imkânından faydalanacaklardır. Söz konusu kurslara kayıt yaptırılması halinde liste fiyatı üzerinden 2021-2022 eğitim öğretim dönemine ait taksitli ödemelerde 20, peşin ödemelerde ise 25 eğitim indirimi yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.