Türk Halk Müziği Korosu kulakların pasını sildi

KÜLTÜR 27.12.2021 - 19:13, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Türk Halk Müziği Korosu kulakların pasını sildi

Türk Halk Müziği Korosu kulakların pasını sildi Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, 2021’in son etkinliği olarak Türk Halk Müziği Konseri düzenledi. Konservatuvar eğitmenleri ve öğrencilerinden oluşan orkestra ve koro, Trakya, İç Anadolu, Kıbrıs, Kafkas ve daha birçok yöreye ait türküler seslendirdi. Program kapsamında ayrıca solo olarak da türküler icra eden Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı. SÜRPRİZ KONUK ÇETİN AKDENİZ KONSERDE YER ALAMADI Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Azeri ezgileri ile başlayan konserde birçok yöreye ait türkü icra ederken, konserin onur konuğu olarak davet edilen ve sürpriz sanatçı olarak konsere katılacak olan dünyaca ünlü Bağlama Virtüözü, Akademisyen ve Eğitmen Çetin Akdeniz, konser günü rahatsızlanarak Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığı için konserde yer alamadı. SABRİ ÇINAR ÇİÇEK TAKDİM ETTİ Konseri Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da takip ederken, konser sonunda sahneye gelen Çınar, koro ve orkestra üyelerine çiçek takdim etti. Salonda yer alan seyircilere hitap eden Çınar, “Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel şehir dışında olduğu için bizimle olamadı ancak selamlarını iletti. Kendi adıma türküleri çok sever ve imkân buldukça söylerim de. Bu akşam her yöreden türkülerle bize harika bir konser sunan Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarımıza ve Türk Halk Müziği Koromuza teşekkür ediyorum. Çok değerli üstadımız Sayın Çetin Akdeniz’e de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum,” diye konuştu.

Türk Halk Müziği Korosu kulakların pasını sildi

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, 2021’in son etkinliği olarak Türk Halk Müziği Konseri düzenledi. Konservatuvar eğitmenleri ve öğrencilerinden oluşan orkestra ve koro, Trakya, İç Anadolu, Kıbrıs, Kafkas ve daha birçok yöreye ait türküler seslendirdi.

Program kapsamında ayrıca solo olarak da türküler icra eden Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

SÜRPRİZ KONUK ÇETİN AKDENİZ KONSERDE YER ALAMADI

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Azeri ezgileri ile başlayan konserde birçok yöreye ait türkü icra ederken, konserin onur konuğu olarak davet edilen ve sürpriz sanatçı olarak konsere katılacak olan dünyaca ünlü Bağlama Virtüözü, Akademisyen ve Eğitmen Çetin Akdeniz, konser günü rahatsızlanarak Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığı için konserde yer alamadı.

SABRİ ÇINAR ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Konseri Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da takip ederken, konser sonunda sahneye gelen Çınar, koro ve orkestra üyelerine çiçek takdim etti. Salonda yer alan seyircilere hitap eden Çınar, “Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Yüksel şehir dışında olduğu için bizimle olamadı ancak selamlarını iletti. Kendi adıma türküleri çok sever ve imkân buldukça söylerim de. Bu akşam her yöreden türkülerle bize harika bir konser sunan Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarımıza ve Türk Halk Müziği Koromuza teşekkür ediyorum. Çok değerli üstadımız Sayın Çetin Akdeniz’e de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.