Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi 11. Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

SÜLEYMANPAŞA 14.04.2021 - 12:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi 11. Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Engelli vatandaşlar arasında kentimizde en teşkilatlı ve Kamu Yararına hizmette bulunan, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi olağan kongresinde Meziyet Erol 4. kez başkanlığa seçildi. Rüstempaşa Camii Bedesteni Dernek adresinde yapılan Kongrenin 2 ayrı listesi vardı; Meziyet Erol ve Melek Göktaş... 66 oyun kullanıldığı seçimde (50) oy Meziyet Erol’ a, (15) oy Melek Göktaş’a kullanılırken (1)oy da geçersiz sayıldı. Divan Başkanlığı; Hasan Erge, Ercan Geyik ve Songül Erdoğan… Kazanan listenin kurulları şöyle: Yönetim Kurulu Asil; Meziyet Erol, Murat Çetinkaya, Şükran Uysal, Yıldız Akçalık ve Gökhan Civan. Yedekler; Gürol Özcan, Gülay Kaya, Murat Coşkun, Keriman Sür ve Yaşar Ateş. Denetleme Kurulu Asil; Hasan Erge, Hayri Uysal ve Mustafa Kırat. Yedekler; Mustafa Yücel, Ali Mumcu ve Ercan Cengiz. Disiplin Kurulu Asil; Hacer Akman, Şuayip Koç, Yasemin Şen, Zeynep Özen, Levent Anık. Yedekler; Şengül Mızrak, Ayhan Atar, Aydın Dursun, Hamiyet Galip, Bülent İşbilir. Üst Kurul Delegeleri; Meziyet Erol, Şükran Uysal ve Yıldız Akçalık. Gündemde yazılı faaliyet, denetim, tahmini bütçe raporları okundu, ibra edildi ve seçimler maddesinde de kapalı zarfta oy sandığa divan başkanlığı gözetiminde imza karşılığı bırakılan zarflar oluşturulan sandık heyeti huzurunda açıldı ve 65 geçerli oydan 50’ sini alan Meziyet Erol listesi tekrar güven tazelemiş oldu.  (7 Nisan 2021)

Engelli vatandaşlar arasında kentimizde en teşkilatlı ve Kamu Yararına hizmette bulunan, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi olağan kongresinde Meziyet Erol 4. kez başkanlığa seçildi.

Rüstempaşa Camii Bedesteni Dernek adresinde yapılan Kongrenin 2 ayrı listesi vardı; Meziyet Erol ve Melek Göktaş... 66 oyun kullanıldığı seçimde (50) oy Meziyet Erol’ a, (15) oy Melek Göktaş’a kullanılırken (1)oy da geçersiz sayıldı.

Divan Başkanlığı; Hasan Erge, Ercan Geyik ve Songül Erdoğan…

Kazanan listenin kurulları şöyle:

Yönetim Kurulu Asil; Meziyet Erol, Murat Çetinkaya, Şükran Uysal, Yıldız Akçalık ve Gökhan Civan.

Yedekler; Gürol Özcan, Gülay Kaya, Murat Coşkun, Keriman Sür ve Yaşar Ateş.

Denetleme Kurulu Asil; Hasan Erge, Hayri Uysal ve Mustafa Kırat.

Yedekler; Mustafa Yücel, Ali Mumcu ve Ercan Cengiz.

Disiplin Kurulu Asil; Hacer Akman, Şuayip Koç, Yasemin Şen, Zeynep Özen, Levent Anık.

Yedekler; Şengül Mızrak, Ayhan Atar, Aydın Dursun, Hamiyet Galip, Bülent İşbilir.

Üst Kurul Delegeleri; Meziyet Erol, Şükran Uysal ve Yıldız Akçalık.

Gündemde yazılı faaliyet, denetim, tahmini bütçe raporları okundu, ibra edildi ve seçimler maddesinde de kapalı zarfta oy sandığa divan başkanlığı gözetiminde imza karşılığı bırakılan zarflar oluşturulan sandık heyeti huzurunda açıldı ve 65 geçerli oydan 50’ sini alan Meziyet Erol listesi tekrar güven tazelemiş oldu.  (7 Nisan 2021)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.