Tuvana Türkay'dan ilginç iddia! 'Evime vergi müfettişi gönderdiler'

MAGAZİN 05.02.2021 - 10:30, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Tuvana Türkay'dan ilginç iddia! 'Evime vergi müfettişi gönderdiler'

Tuvana Türkay, başına gelen ilginç bir olayı anlattı.
Oyuncu, kendisini sevmeyen bir kadın hayranının, sırf gıcıklık olsun diye vergi müfettişi eşini evine gönderdiğini söyledi. Clubhouse'da katıldığı bir sohbet odasında konuşan Tuvana Türkay, "Olumsuz yorumlarıyla kimi zaman izleyiciler seni kendi seviyesine çekmeye çalışıyor. Benim evime vaktinde eşi sevmediği için vergi müfettişi gelmişti. 'Benim hanım sizi hiç sevmiyor' diye... Bu durum hiçbir açığım bile yokken olmuştu' dedi. Oyuncu, Clubhouse'da katıldığı bir sohbette kendisinden nefret eden bir hayranının evine müfettiş gönderdiğini iddia etti.    
Tuvana Türkay, başına gelen ilginç bir olayı anlattı.

Oyuncu, kendisini sevmeyen bir kadın hayranının, sırf gıcıklık olsun diye vergi müfettişi eşini evine gönderdiğini söyledi. Clubhouse'da katıldığı bir sohbet odasında konuşan Tuvana Türkay, "Olumsuz yorumlarıyla kimi zaman izleyiciler seni kendi seviyesine çekmeye çalışıyor. Benim evime vaktinde eşi sevmediği için vergi müfettişi gelmişti. 'Benim hanım sizi hiç sevmiyor' diye... Bu durum hiçbir açığım bile yokken olmuştu' dedi.

Oyuncu, Clubhouse'da katıldığı bir sohbette kendisinden nefret eden bir hayranının evine müfettiş gönderdiğini iddia etti.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.