Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım’dan Anneler Günü Ziyareti

YAŞAM 10.05.2021 - 13:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım’dan Anneler Günü Ziyareti

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Anneler Günü münasebetiyle Suriye'nin İdlib bölgesinde Esed rejimi unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara, Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir ve Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er’in ailelerini ziyaret etti. Ziyarette Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, şehitlerimizin annelerinin Anneler Günü’nü kutlayarak onlara çiçek hediye etti. Ziyarette şehit anneleri ile sohbet eden Vali Yıldırım” Sizler biricik evlatlarınızı bu vatan için, milletimizin istiklali ve istikbali için şehit verdiniz. Sizlere ne kadar minnet duysak azdır. Sizlerin hakkı ödenmez” dedi. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamları ve eşleri eşlik etti.

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Anneler Günü münasebetiyle Suriye'nin İdlib bölgesinde Esed rejimi unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara, Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir ve Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er’in ailelerini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, şehitlerimizin annelerinin Anneler Günü’nü kutlayarak onlara çiçek hediye etti.

Ziyarette şehit anneleri ile sohbet eden Vali Yıldırım” Sizler biricik evlatlarınızı bu vatan için, milletimizin istiklali ve istikbali için şehit verdiniz. Sizlere ne kadar minnet duysak azdır. Sizlerin hakkı ödenmez” dedi.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamları ve eşleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.