Yavuz Mahallesi sokak sokak yenileniyor

SÜLEYMANPAŞA 30.07.2021 - 19:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Yavuz Mahallesi sokak sokak yenileniyor

Yavuz Mahallesi sokak sokak yenileniyor Süleymanpaşa Belediyesi, sorunlu ve bozuk zemine sahip sokak ve caddeleri baştan aşağı yenileyerek şehrin yol sorununu ortadan kaldıracak hamlelere devam ediyor. Uzun yıllar hizmet alamayan Yavuz Mahallesi, neredeyse tüm sokak ve caddeleri sil baştan yenilenerek daha kullanışlı yollara kavuşuyor. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Yavuz Mahallesi’nde eş zamanlı olarak kilit taş söküm, zemin düzeltme, asfalt hazırlık, asfalt serimi ve kilit taş döşeme işleri gerçekleştiriliyor. BEŞ SOKAKTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Çalışmalar doğrultusunda; Yavuz Mahallesi İktisat Sokak, Ferah Sokak, Gülbahçe Sokak ve Çeşme Sokak’ta zemin söküm ve düzeltme işlemleri tamamlanarak asfalt serimi yapılmaya başlandı. Ayrıca Tintinpınar Çıkmazı Sokak’ta kilit taş söküm ve zemin düzeltme çalışmaları sürüyor. Gece gündüz demeden süren çalışmaları yakından takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yavuz Mahallesi’nde yerinde incelemelerde bulunarak mahalle sakinleri ve esnafa da ziyaretlerde bulunarak fikir alışverişinde bulundu. Yol çalışmalarının ilçe genelinde yoğun olarak sürdüğünü ifade eden Başkan Yüksel, yaz sezonu sona erene kadar, etap etap yol sorununun tamamına yakınını çözmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Yavuz Mahallesi sokak sokak yenileniyor

Süleymanpaşa Belediyesi, sorunlu ve bozuk zemine sahip sokak ve caddeleri baştan aşağı yenileyerek şehrin yol sorununu ortadan kaldıracak hamlelere devam ediyor.

Uzun yıllar hizmet alamayan Yavuz Mahallesi, neredeyse tüm sokak ve caddeleri sil baştan yenilenerek daha kullanışlı yollara kavuşuyor. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Yavuz Mahallesi’nde eş zamanlı olarak kilit taş söküm, zemin düzeltme, asfalt hazırlık, asfalt serimi ve kilit taş döşeme işleri gerçekleştiriliyor.

BEŞ SOKAKTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çalışmalar doğrultusunda; Yavuz Mahallesi İktisat Sokak, Ferah Sokak, Gülbahçe Sokak ve Çeşme Sokak’ta zemin söküm ve düzeltme işlemleri tamamlanarak asfalt serimi yapılmaya başlandı. Ayrıca Tintinpınar Çıkmazı Sokak’ta kilit taş söküm ve zemin düzeltme çalışmaları sürüyor.

Gece gündüz demeden süren çalışmaları yakından takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yavuz Mahallesi’nde yerinde incelemelerde bulunarak mahalle sakinleri ve esnafa da ziyaretlerde bulunarak fikir alışverişinde bulundu. Yol çalışmalarının ilçe genelinde yoğun olarak sürdüğünü ifade eden Başkan Yüksel, yaz sezonu sona erene kadar, etap etap yol sorununun tamamına yakınını çözmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.