YÜKSEL: “ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

SÜLEYMANPAŞA 04.06.2021 - 17:12, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

YÜKSEL: “ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ekipler daha yeşil bir Süleymanpaşa için çalışıyor Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Park ve Bahçeler Birimi, yaz mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının artması ile birlikte daha yeşil bir Süleymanpaşa için çalışmalarını hızlandırdı. OTLAR BİÇİLİYOR, ÇİÇEKLER EKİLİYOR Süleymanpaşa Belediyesine ait çay bahçelerinde otların temizlenmesi ile çalışmalara başlayan ekipler, Çınarlı, Bahçelievler, Değirmenaltı ve Hürriyet Mahallelerinde yoğunlaşan çalışmalar kapsamında çiçek ekimi, ot biçme, yeşil alanların bakımı ve ilaçlama gibi faaliyetler yürütüyor.  Ayrıca vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da harekete geçen ekipler, yabani otlara ve yılan, kene, kertenkele gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirirken; şehrin atıl durumda kalmış noktalarında yaptığı peyzaj çalışmalarıyla da şehre güzellik katıyor. YÜKSEL: “ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Haziran ayının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Şehrimizin potansiyelini ortaya çıkarmak, Süleymanpaşa’nın güzelliğine güzellik katmak için ekiplerimiz belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeni bir ayın, yeni bir mevsimin, yeni bir dönemin tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ekipler daha yeşil bir Süleymanpaşa için çalışıyor

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Park ve Bahçeler Birimi, yaz mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının artması ile birlikte daha yeşil bir Süleymanpaşa için çalışmalarını hızlandırdı.

OTLAR BİÇİLİYOR, ÇİÇEKLER EKİLİYOR

Süleymanpaşa Belediyesine ait çay bahçelerinde otların temizlenmesi ile çalışmalara başlayan ekipler, Çınarlı, Bahçelievler, Değirmenaltı ve Hürriyet Mahallelerinde yoğunlaşan çalışmalar kapsamında çiçek ekimi, ot biçme, yeşil alanların bakımı ve ilaçlama gibi faaliyetler yürütüyor.  Ayrıca vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da harekete geçen ekipler, yabani otlara ve yılan, kene, kertenkele gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirirken; şehrin atıl durumda kalmış noktalarında yaptığı peyzaj çalışmalarıyla da şehre güzellik katıyor.

YÜKSEL: “ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Haziran ayının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Şehrimizin potansiyelini ortaya çıkarmak, Süleymanpaşa’nın güzelliğine güzellik katmak için ekiplerimiz belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeni bir ayın, yeni bir mevsimin, yeni bir dönemin tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.