Acun Ilıcalı'nın oynadığı film yıllar sonra ortaya çıktı

MAGAZİN 14.09.2021 - 21:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Acun Ilıcalı'nın oynadığı film yıllar sonra ortaya çıktı

Televizyonculuğa muhabirlikle başladıktan sonra Acun Medya'yı kuran TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın rol aldığı film yıllar sonra ortaya çıktı.
Muhabirlikle başladığı kariyer basamaklarına hızla tırmandıktan sonra medya patronu olan Acun Ilıcalı hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Ilıcalı, Acun Medya'yı kurduktan sonra Fear Factor, Var mısın Yok musun, Survivor Türkiye, Yoksa Rüya mı?, Söyle Söyleyebilirsen, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans, O Ses Türkiye gibi reyting rekorları kıran ve birbirinden farklı içeriklere sahip programlar yapmaya başladı. Kariyerindeki başarısına her geçen gün bir yenisini daha katan Ilııcalı'nın muhabirlik dışında bir dönem oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın Nurgül Yeşilçay, Teoman ve Acun Ilıcalı gibi isimlerle birlikte rol aldığı Mumya Firarda adlı filmde oynadığı yıllar sonra ortaya çıktı. Kaynak: tv100
Televizyonculuğa muhabirlikle başladıktan sonra Acun Medya'yı kuran TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın rol aldığı film yıllar sonra ortaya çıktı.

Muhabirlikle başladığı kariyer basamaklarına hızla tırmandıktan sonra medya patronu olan Acun Ilıcalı hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Ilıcalı, Acun Medya'yı kurduktan sonra Fear Factor, Var mısın Yok musun, Survivor Türkiye, Yoksa Rüya mı?, Söyle Söyleyebilirsen, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans, O Ses Türkiye gibi reyting rekorları kıran ve birbirinden farklı içeriklere sahip programlar yapmaya başladı.

Kariyerindeki başarısına her geçen gün bir yenisini daha katan Ilııcalı'nın muhabirlik dışında bir dönem oyunculuk yaptığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Nurgül Yeşilçay, Teoman ve Acun Ilıcalı gibi isimlerle birlikte rol aldığı Mumya Firarda adlı filmde oynadığı yıllar sonra ortaya çıktı.

Kaynak: tv100

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.