AFAD’dan Vali Aziz Yıldırım’a Afet ve Acil Durum Çantası

YAŞAM 26.03.2021 - 16:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

AFAD’dan Vali Aziz Yıldırım’a Afet ve Acil Durum Çantası

Tekirdağ AFAD İl Müdürü Recep EROL; Vali Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç’a Afet ve Acil Durum Çantası takdim ederek, çantanın içeriği hakkında bilgilendirmede bulundu. Vali Yıldırım; “Afetlerden hemen sonra ihtiyaç duyabileceğiniz malzemelerin bulunduğu bir Afet ve Acil Durum Çantanızın hazır ve her an ulaşılabilecek bir yerde olması önemlidir. Afet ve Acil Durum Çantası sizin ve sevdiklerinizin hayatını kurtarabilir.” dedi.

Tekirdağ AFAD İl Müdürü Recep EROL; Vali Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç’a Afet ve Acil Durum Çantası takdim ederek, çantanın içeriği hakkında bilgilendirmede bulundu.

Vali Yıldırım; “Afetlerden hemen sonra ihtiyaç duyabileceğiniz malzemelerin bulunduğu bir Afet ve Acil Durum Çantanızın hazır ve her an ulaşılabilecek bir yerde olması önemlidir. Afet ve Acil Durum Çantası sizin ve sevdiklerinizin hayatını kurtarabilir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.