AKAY'DAN GREVDEKİ İŞÇİLERE DESTEK

ÇERKEZKÖY 27.06.2021 - 11:10, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

AKAY'DAN GREVDEKİ İŞÇİLERE DESTEK

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Lastik-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada toplu sözleşmede anlaşma sağlanamaması üzerine greve başlayan işçileri ziyaret etti. Fabrika önünde grev yapan işçilere hitap eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu hak mücadelesi inşallah sonuç verecek. Bu birliktelik, bu mücadele sonuç verecek. Buna gönülden inanıyoruz. Birlikte oldukça, mücadele ettikçe, örgütlü bir şekilde hakkı aramak kadar doğal ve güzel bir şey olamaz. Umut ediyoruz bu birliktelik, hakkınızın teslim edileceği bir şekilde sonlanır. MÜCADELENİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM İnşallah mutlu bir şekilde yine işinize kavuşur ve ekmek mücadelenize devam edersiniz. Ben bu noktada mücadele eden tüm hemşerilerime, tüm emekçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Mücadelenizde başarılar diliyorum. Allah inşallah sonunuzu hayırlı eder” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Lastik-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada toplu sözleşmede anlaşma sağlanamaması üzerine greve başlayan işçileri ziyaret etti.

Fabrika önünde grev yapan işçilere hitap eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu hak mücadelesi inşallah sonuç verecek. Bu birliktelik, bu mücadele sonuç verecek. Buna gönülden inanıyoruz. Birlikte oldukça, mücadele ettikçe, örgütlü bir şekilde hakkı aramak kadar doğal ve güzel bir şey olamaz. Umut ediyoruz bu birliktelik, hakkınızın teslim edileceği bir şekilde sonlanır.

MÜCADELENİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM

İnşallah mutlu bir şekilde yine işinize kavuşur ve ekmek mücadelenize devam edersiniz. Ben bu noktada mücadele eden tüm hemşerilerime, tüm emekçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Mücadelenizde başarılar diliyorum. Allah inşallah sonunuzu hayırlı eder” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.